søndag den 26. februar 2012

Sandy 12 uger

Så er Sandy blevet 12 uger og jeg er bare SÅ glad for hende..;o)) Hun står desværre stadig meget tidlig op om morgen. Men så for vi også en masse ud af dagen, man kan jo sove når man bliver gammel. Det der med at gå tur med begge hunde er absolut en udfordring. Sandy er overbevist om, at hun er en piratfisk.... hun bider i Soffy, bider i snoren, bider i selen og finder så lige en pind, et blad eller et cigaretskod.. Og så nogle gange (som der bliver flere og flere af) går de begge nået så fint side om side og fremad..;o)) .. det er dejligt at de kan følges mere og mere ad. Ellers er det først en lille fælles tur og derefter en ene tur med Soffy, så hun kan få gået det hun har brug for...;o))
Smilling Sandy 12 uger Sweet Soffy 12 uger... som de dog ligner hinanden...;o))..men alligevel er Sandy en lille kraftkarl og noget tungere end Soffy.... mon Sandy bliver lille hund??

I morges var vi til hvalpetræning igen i Hvalsø Hundevenner. Og hvor er det altså dejligt, at se de små rende rundt og opleve så meget. Her er Sandy sammen med Tinga.
Så bliver der lige arbejdet på kontakt øvelser



Sandy har lige fået en godbid, fordi hun var dygtig til at sætte sig..;o))

En lille hyggestund på bænken

Juubii... så er der dømt fritime..;o)) Sandy og Luna

Sandy Luna, Bertha

Sandy og Bertha

Sandy, Luna og Bertha

En meget træt hundehvalp sammen med Erik ovenpå en god formiddag til hvapetræning..;o))

Ingen kommentarer: