lørdag den 11. februar 2012

Sandy 10 uger

Nu er Sandy blevet 10 uger.. utroligt som tiden går hurtigt. Sandy har nu vænnet sig til, at drengene ikke bor her mere. Sandy hygger sig med sin mor Soffy og omvendt.. så dejligt, at de kan lege sammen. Soffy tror bare stadig, at hun skal passe og pleje Sandy. Hun har ikke sluppet moderrollen endnu.
Sandy er blevet rigtig god til at sige til, når hun skal ud i haven..;o))
Men det der med at sove igennem om natten, har trukket tænder ud .. når kl. var mellem 03-04 skulle den lille hund ud og tisse, og når hun kom ind igen, synes hun bestemt at det var underholdningstid.. men nej.. vi skulle lige prøve om vi kunne sove den sidste tid inden vækkeuret ringede. Hun har nu endelig fundet ud af at sove HELE natten og er flink til at lægge sig til at sove med det samme vi går i seng... dygtig pige.
Det er sjovt at se, som dagene er gået uden drengene, hvordan hun viser sit sande jeg, og hvordan hun udvikler sig. Jeg synes hun minder rigtig meget om sin mormor Wendy. Hun er utrolig lærenem og lydig (endnu). Hun render rundt i hele huset og bliver hun træt, så finder hun selv sit bur og og går ind og sover. Hun er godt nok en sej lille hund, når vi er på vores små gåture. Bilerne har hun vænnet sig til og mørket om morgen er hun total ligeglad med. Men hun lytter rigtig meget når vi går i mørket.
Hun har også fundet ud af, at når maden bliver serveret så skal man spise..;o))
Hun er så sjovt og dygtig at "træne" med. Vi laver lidt klikker træning på en papkasse og et låg, og det går rigtig fint. ..;o)) Hun holder af at lege trækkeleg og løbe efter bolde. Nogen gange kommer hun tilbage med den. Soffy vil så gerne være med, når det sker...;o))
Jeg har hørt fra Sqy og Shaney og begge drenge har det godt i deres nye hjem ..;o))

Sandy har fundet en gammel urtepot i haven, som er sjov at lege med

Søde Sandy på 10 uger
Mere leg
Mor og datter..;o)))

Ingen kommentarer: