tirsdag den 7. februar 2012

Hvalp i huset

Jeg er sikker på, at uanset hvor mange hunde man har haft, så glemmer man glædeligt hvor hårdt arbejde det er at have hvalp..;o))
Efter drengene kom godt af sted til deres nye hjem, skulle Sandy vænne sig til at blive familiehund og ikke "kennel"-hund.
Hun ledte efter sine brødre, hvalpegården og hundekurven. Og absolut også nogen at spise sammen med, for hun er ikke speciel glad for at spise sin hunde mad nu. Men hvis hun er sulten, så spiser hun vel !!! Og så det der med at sove længe om morgen... eller bare sove igennem... det er heller ikke et hit endnu, så når kl. er mellem 03-04 så piver den lille hund og skal ud og tisse. Og så tror hun, at den står på underholdning..men nej.. vi skal lige sove lidt endnu. Vi andre når dårligt at falde i søvn igen, før vækkeuret bimler..;0((. Så vi er trætte når vi når aften.
Men som I kan se, så er hundekurven her stadig, men har blot fået sin gamle plads igen, og Sandy har fundet den..;o))

Det lille pus bliver noget så træt ind imellem og så falder hun om, hvor som helst..;o))
Også her sammen med Erik


Soffy elsker at lege med Sandy - og det er gensidigt. Nogen gange må vi sige til Soffy, at der er pause. Den lille hund kan ikke følge med. Det er så herligt at se, når de hygger sig sammen..;o))

Det går ikke stille for sig. for de leger jo også fangeleg

Når jeg er ude og gå tur (10 min) med Sandy, så går vi stadig over på legepladsen. Sandy er så glad for at rende op og ned af bakken, som hun gjorde da drengene også boede hjemme.

Man skulle næsten tro, hun sidder og kigger efter dem.. mon de kommer forbi om lidt..;o))

Sandy kommer stadig gerne når man kalder..;o)))

Og gerne i fuld firspring op ad bakken

Lille smukke Sandy

Rask fremad i snoren når vi går

Soffy nyder stadig vores ture i skoven - alene endnu. Hver gang hun ser en træstub eller en træstamme, så skal den betrædes..;o)) der falder jo som regel en godbid af.

Hun næsten støver skoven igennem, for at finde dem..;o))

Ingen kommentarer: