søndag den 3. juni 2012

Hillerød Hundevenner

Op klokken tidlig og afsted til Hillerød. Soffy skulle åbne ballet med AGÅ. Hun er sej og kommer fejlfri i mål..;o)) og bliver nr. 3.
Ingen film, da Tommy kom for sent i gang..;o))
Næste løb var SPÅ.. her var Soffy også fejlfri... nu kan hun faktisk løbe 2½ gang til DM, da hun har 5 udtalelser i både SPÅ og AGÅ..Aldrig har Soffy været så stabil i sine løb som i denne sæson og hun har ikke snydt et eneste felt indtil nu...;o)) (banker tre gange under bordet..;o))
Om eftermiddagen var klasseløbene iagttalelse til landsholdet. Vi startede med AG3, vores svenske dommer Magnus Andkvist havde en spændende bane med, som landsholdet fra Finland også havde løbet. Vi havde et rigtig godt gennemløb og kommer fejlfri i mål og bliver nr. 3. Soffy var bare lige hvor hun skulle være..;o)) desværre ingen fotograf. Dagens sidste løb er SP3 og der blev vi simpelthen væk på banen.. Øv Øv... og bliver disket. En underlig fornemmelse at slutte stævnet med sådan et løb. Men jeg er SÅ glad for Soffys andre løb, hvor hun bare var med mig og på...;o))
Så nu skal vi blot vente på en mail eller en telefonopringnig fra landsholdet om vi skal med til landsholdssamlingen i Ribe om tre uger... vente vente vente...;o)))

Billedet har ikke så meget med agility at gøre.. men et billede af min lille stjerne...;o))

Ingen kommentarer: