søndag den 17. juni 2012

Træningsstævne i Albertslund DKK

Det var lige før, at jeg slet ikke var kommet til dette stævne, da datoen på tilmeldingen pludselig var overstået, men heldigvis var der åbent nogle ekstra dage. Så Soffy blev tilmeldt til at løbe seks løb ialt. Dette stævne gik hen og blev et rent træningsstævne, da vi var færdige med at skulle iagttages fra landsholdsledelsens side og Soffy har alle sine DM udtagelser, men hvis der kom lidt point på kontoen til Årets Agility hund, så var de velkommen. Det første DKK stævne i Roskilde blev Soffy jo skadet, så der kom ingen point ind.
Men vi startede med AGÅ og det blev til et træningsløb... da Soffy løber af feltet uden at få det.. øv øv øv... Den første feltfejl i denne sæson... tilbage med hende og det blev en disk. En ellers spændende bane fra en polsk dommer (film)
http://youtu.be/X5rZLPOSNPQ
Næste løb blev SPÅ og der bliver vi desværre disket, da jeg løber fra hende og hun skulle ud til venstre og hente et spring.. jeg synes jo nok, at jeg både giver tegn og kommando på, at hun skal tage det.. men hun løber med mig i stedet... øv øv  (film)
http://youtu.be/m-SzFQJ6MdE
Dagens sidste løb er AG3 og endelig kommer vi fejlfri i mål og bliver nr. to. Igen en super bane og dejligt, at slutte dagen på den måde..;o)) Men vi gik alligevel hjem i haven og trænede felter om aftenen... hun skal bestemt ikke begynde på det pjat igen. (film)
http://youtu.be/EdRfg91kkys
Søndag afsted igen til Albertslund. Vi starter med SP3 og Soffy er dygtig og løber fejlfrit.. ;o))
Igen en dejlig bane med masser af handling og vi bliver nr. 3 (film)
http://youtu.be/QSxIztSZOXc
SPÅ bliver der givet gas og Soffy kommer fejlfri i mål..;o)) og bliver nr. 4.. dejligt med sådan en løbe bane (film)
http://youtu.be/d24ozbyL6vc

Ja, så skulle stævnet sluttes af med et AGÅ løb og jeg havde virkelig glædet mig til dette løb.. en rigtig dejlig bane igen med masser af handling....men nej, det bliver et træningsløb, da hun igen springer fra feltet... altså .. hvor blev jeg noget ærgerlig.. hvad skal det nu til for... tilbage på feltet og vi bliver disket. Min hjerne arbejder på, hvad det er der lige går galt nu... når nu hun har været så stabil. Nå men vi træner videre og videre.. og næste weekend står den på træning i Ribe sammen med landsholdet..;o))

Sweet Soffy

Ingen kommentarer: