lørdag den 13. november 2010

Klubprøver i HHV

Så blev det tid til at afvikle den afsluttende prøve i Hvalsø Hundevenner. Solen skinnede..dejligt, når nu vi skulle være ude hele dagen.

Jeg havde gået og puslet lidt med tanken om, at Wendy skulle løbe et senior løb. Hun har haft det godt i poten i meget lang tid og halter meget sjældent. Hun har taget sig nogle dejlige løbeture udover markerne og der har intet været at mærke på hende bagefter, så derfor kunne hun måske også løbe lidt agility... altså, hun blev meldt til og det var bare så dejligt at løbe med hende. Var spændt på om hun ville hører efter og holde sin egen fest.. men Wendy havde en fest sammen med mig og vi vinder agilityklassen for små hunde (film)
http://www.youtube.com/watch?v=9hewTtPQt3E

I spring klassen blev vi disket, da hun lige synes vi skulle have et ekstra spring med inden tunnelen, men sjovt...det var det for både Wendy og jeg.

Soffy startede super ud med AG løbet.. hun blev i sin start..;o)).. og hun havde sine meget fine felter..;o)))..dejligt. Men da vi skal rundt i en mølle, løber hun til bommen i stedet og vi bliver disket...øv øv øv... det var bare et super løb.
Men i spring tager hun kegler og vinder klassen og har samtidig den bedste tid inden for alle, og vinder vandrepokalen for spring. (film)
http://www.youtube.com/watch?v=Q6m5yZsWSwg

Kristine løber med Egon i klasse 1. I denne klasse løber man banen to gange og det bedste resultat er gælderne... det var ikke deres dag eller bane, for de bliver disket begge gange..øv
I AG løbet får de en fejl på slalommen, da Egon går i port 2.
I SP løbet kører det bare så godt, indtil 2. sidste forhindring, hvor Egon tager slut springet og skulle have haft en tunnel med inden.. øv. (film) Det er vist første gang de har haft 3 disk på en og samme dag.
http://www.youtube.com/watch?v=ij9ad1Kjifs
Men det blev en super hyggelig dag i Hvalsø Hundevenner, hvor solen var med os hele dagen..;o)
Så nu har vi vinterferie indtil februar 2011, hvor vi starter op igen.

Ingen kommentarer: