lørdag den 6. november 2010

DGI stævne i Barthahus - Kokkedal


Lørdag morgen blev bilen pakket - Inge/Kida hoppede i bilen og vi hentede Jens og Jessy. Turen denne dag gik til Kokkedal, hvor vi skulle deltage i et DGI stævne i Barthahus. Vi var 7 fra klubben som tog turen nordpå. Der var mange klasser, da der både var begynder, let øvede, øvede og senior, men med få deltager i alle klasser, så det blev en lang dag. Men super hyggeligt, det var det...;o))


Soffy startede med AG og hun var en lille stjerne. Hun blev i sin start og havde de flotteste felter. Desværre river hun en pind, da det var en snævre vending, men hun vinder klassen alligevel, da der ikke var nogen fejlfrie og hun havde den bedste tid. (film)http://www.youtube.com/watch?v=KHC57bEayIE

Efter frokost blev det tid til SP, og denne gang var hun en super stjerne..hun bliver i starten og er fejlfri, og vi vinder klassen..;o)) (film)

Alle fra klubben havde en dejlig dag og det at tage ud sammen til stævner er bestemt noget vi gør igen. Og Lone havde bagt dejlige horn. Vi kom sammenlagt hjem med 9 præmier ud af 14 mulige, det er da meget godt gået..;o))

Ingen kommentarer: