lørdag den 28. januar 2012

Så blev hvalpene 8 uger

Ja, så gik der lige 8 uger... pist borte er de, men sikken da en fantastisk tid det har været sammen med hvalpene..;o)) Jeg har bare nydt dem i fulde drag. De er blevet nogle super lækre hvalpe med en masse oplevelser i rygsækken. De er tillidsfulde, imødekommende og kælne. De har taget deres nye oplevelser med høj hale og nyserrighed. Og de er blevet passet, plejet og leget med af Soffy. Hun har været en super mor for dem. Hvem ved.. måske får Soffy lov at blive mor en gang til..;o))
Jeg glæder mig virkelig til at overdrage disse to drenge til deres nye ejere. Jeg ved, at de vil få et super godt liv med masser af agility ...;o)) Desværre var det svenske Jordbruksverk alt for langsomme til at ekspedere indførslen, så det blev ikke i dag, Susanne og Alexandra kom for at tage hvalpene med hjem til Sverige. Så de små pus bliver lige et par dage mere.


Såbys Shelties Strong and Safety - vægt 2669 gram






Såbys Shelties Smiling Sandy - vægt 2530 gram





Såbys Shelties Sparkling Sqy - vægt 2300 gram
Trekløveret...Det var ikke nemt... ;o))

Ups....
...mere ups...;o)))Safety bliver vejet for sidste gang..;o))










Hver gang hvalpene er ude af deres gård, så lister Soffy ind og stjæler deres tyggepinde... hun er en bandit










Tre trætte hvalpe







Hvalpene er bare så søde... De kommer piskede ude fra haven, når man kalder på dem. De ved der venter en godbid, og især hvis man sidder pænt..;o)))
Dygetige små hunde.

Ingen kommentarer: