onsdag den 4. januar 2012

Hvalpene 4½ uge

Der er så meget gang i hvalpene og de bliver bare sjovere, sødere og frækkere..;o)) Hvalpene er blevet rigtige gode til at spise og de er også blevet gode til at tissse på aviserne. De har været i haven flere gange, og hver gang har de tisset på græsset. De er ikke ude længere end 5 minutter af gangen, da de stadig er så små, men de går mere og mere rundt for hver gang..;o)) De har haft sele på for første gang, og det var de lige glade med, for de faldt i søvn med dem på. De er blevet børstet for første gang, og det tog de nu også meget pænt. De er nogle små seje hvalpe. De er begyndt at slås indbyrdes.. de skal lige have prøvet hinanden af, så der kommer en del farlige lyde fra dem. Nu er de allerede 4½ uge og som tiden dog flyver afsted... men vi skal nå rigtig meget endnu, så oplevelserne og eventurerne er absolut ikke slutte endnu..;o))

Sandy har fundet sig en ny putteven..;o))

Snip og Sandy tager en lille fight... der er kommet meget mere lyd fra hvalpene nu. De er ved at finde rang overfor hinanden.. de både knurrer, gør og snerre af hinanden... de er meget farlige..;o))





Snip faldt i søvn i legetøjskurven......
..Når du kan være der, kan jeg også tænker Sandy..;o))Smukke Smukke lille Sandy
Dejlige Spot... hvor er han sød når han sover..;o))
Og endnu en sød lille hundehvalp..Sandy
Og søde søde Snip sover også sødt..;o)) Når vi skal have hvalpene ud i haven og tisse, bliver de transporteret i denne vasketøjskurv. Så går det lidt hurtigere, og så når de også at tisse på græsset og ikke på gulvtæppet.

Ingen kommentarer: