søndag den 6. juni 2010

Samling i Ribe

Fredag kom den grønne bil (incl. Tommy og Olsen) og hentede Soffy og jeg, vi rundede lige Hvalsø og samlede Zuggi og Stine op. Vi skulle til Ribe til årets første samling.

Lørdag startede med morgenmad, og derefter blev vi delt op i stor, mellem og lille. De store skulle løbe, mellem skulle i klubhuset og coachet af Jens og de små skulle være hjælpere til de store. Da mellem kom ud, skulle de små ind, de store skulle hjælpe mellem og mellem skulle løbe osv.
Jeg synes det var lidt ærgerligt, at vi ikke kunne se alle løbe, fordi vi blev delt op, men det var nu også godt, det som Jens havde at sige til os.

Da vi (små) endelig kom på banen, havde vi jo set de store løbe agilitybanen. Hold da op en bane... Men der findes jo ingen svære baner, de er bare MEGET spændende...;o))) Der var to store som kom fejlfrit igennem, det siger måske lidt om sværhedsgraden.
Vi er ikke så mange små hunde (6 stykker) så vi var hurtige igennem. Soffy blev desværre disket... øv øv øv hvor blev jeg ærgerlig. Vi fik så fornøjelsen at prøve igen, men det var jo første løb som var gældende, så ingen point til os. Men vores andet gennemløb var super duper... vi kom fejlfri igennem og hvis det havde været det gældende løb var vi blevet nr. 2 ... og havde fået 24 point. Men sådan skulle det ikke være. Det gik så meget bedre i springløbet..Soffy var super god og vi blev nr. 2 og fik 24 point, det var dejligt....;o)))...desværre ingen film.
Om eftermiddagen var der træning på banerne, så der blev løbet lidt. Vi havde fællesspisning om aftenen.
Søndag morgen var alle størrelser sammen og vi kunne se alle løbe..;o)) det var rart.
De små lagde ud i agility... endnu en meget spændende bane. Men desværre kom Soffy og jeg ikke igennem... øv igen... så igen ingen agilitypoint. Men vi fik trænet på banen om eftermiddagen og til sidst så det sådan ud... (film)
http://www.youtube.com/watch?v=7v2OprwAqF8

I spring var vi fejlfri igen.. en god fornemmelse at slutte af med. Vi blev nr. 4, men kunne ikke slå vores tid fra om lørdagen, så vi fik 24 point ialt i spring.. det er vi godt tilfredse med. (film)
http://www.youtube.com/watch?v=G-bRNdZkSOE

En weekend med både plus og minus...men masser af sol, agility og dejlige hundemennesker..;o))

Ingen kommentarer: