mandag den 3. maj 2010

DKK Hillerød



Så kom weekenden hvor vi skulle til DKK Hillerød. Allan havde stand med teltene og fik solgt en hel del, så det var super fint.


Vi startede med en disk i AGÅ, hvor jeg fik trukket hende for tidligt ud af en slalom..øv, hun havde ellers sådan nogle flotte felter. I SPÅ var vi fejlfri... vi blev nr. 5 (film)




Da vi nåede til AG3 blev vi sat på prøve, det var godt nok en udfordring i sig selv, at komme igennem overhovedet...men vi klarede det og blev nr. 4... vi havde lige lidt panik omkring en tunnel og et spring...og igen felter som blev godkendt...;o))




Til vores SP-hold "Sheltiepower"... var vi super gode, Ann-Jeanita og Crazy var fejlfrie, Soffy havde desværre en nedrivning..øv, Inge og Kida var fejlfrie og Kristine og Egon var fejlfrie... super afslutning på dagen... hvor der godt nok faldt en masse regn ned ind imellem.


Søndag morgen var solen med os... og det var super dejligt. De åbne klasser var udtagelse til DM. I AGÅ sprang Soffy fra feltet på A... jeg fik desværre ikke sat hende tilbage, da jeg først så armen, da vi havde taget næste spring, så vi løb i mål med 5 fejl. (film)
http://www.youtube.com/watch?v=tPu672aWhIU

I SPÅ rev hun første pind... igen øv øv..ingen DM udtagelser til Soffy.




I SP3 lavede hund en tyvstart, hold da op hvor blev jeg sur...;o(((


Med en disk i lommen havde vi et godt løb ...(film)
http://www.youtube.com/watch?v=a_jH9qaJ79E


Nu troede jeg ellers at det var et overstået kapitel, men nej... og vi har stadig vores lille dans foran hvert spring... og til træning er hun nået så sød.... hun er tarvelig den lille hund.
Kristine og Egon skulle også løbe de åbne klasser om søndagen... og de var super seje i AGÅ, hvor de var fejlfrie... så nu har de to AG til DM (film)







De fik desværre en vægring til SPÅ, da Egon lige skulle kigge efter sin far.






Vores fine "sheltiepower" hold fik løbet 3 fejlfrie løb hjem igen i AG. Crazy, Soffy og Egon var fejlfrie og Kida rev desværre en pind.. men vi har nu 10 point sammenlagt til vores hold indtil nu.




Om lørdagen var Tommy igen uheldig og fik sig en ny fiberskade i låret...;o(((


Så jeg fik igen fornøjelsen at løbe med Olsen. Det sidste løb på lørdagen AGÅ fik vi en vægring.


Søndag var vi fejlfri i SP3 og holdløbet, disk i SPÅ og vægring i AGÅ, så heller ikke nogen DM til Olsen....men vi havde det dejligt med at løbe agility alligevel.

Ingen kommentarer: