mandag den 14. juni 2021

Hvalsø CUP - Simmy og agility


I maj 2021 blev det endeligt muligt at afholde Hvalsø Cup.
Vi har jo måtte aflyse stævnet i maj 2020 pga corona og da vi så fik flyttet stævnet til september 2020 blev der desværre også lukket ned lige en uge før stævnet... ØV ØV.
Men i år blev det afholdt og på en rigtig hyggelig og rolig måde, da vi måtte dele deltagerne så lille og mellem mødte ind lørdag og store om søndagen. 
Så der var ikke så mange på pladsen af gangen. 

Jeg havde meldt Simmy til at løbe 2x agiltiy og 2x spring 
Simmy løb rigtig fint - trods vi ikke løb banen efter nummerne - men vi havde det sjovt alligevel 
Det var jo en anelse vemodigt at løbe til Hvalsø Cup denne gang - for jeg havde nemlig bestemt at det var sidste AG-stævne for Simmy. 
Simmy har været en del skadet i sit lille liv og det har ikke kun været pga agility 
Så hun har haft en del pauser for at hun kunne blive god igen til at løbe. 
Jeg må indrømme at jeg har været meget påpasselige med hende og især når der skulle løbes/trænes agility. Det er ikke fordi hun bliver øm eller skadet efter hver træning men der er alligevel et eller andet. 
Så hun er blevet tjekket en del af diverse behandlere - dog uden der er det store. 
Men jeg har bare kunnet mærke i år at jeg ikke var på til træning og ikke givet den fuld gas og fået handlet som man nu skal til agility for at få det hele til at fungere. 
Den skade Simmy fik i 2018 hvor hun var trist og virkede ked af det.. har sat så stort et mærke i mig, at jeg IKKE ønsker at hun skal udsættes for pres, snære vendinger og hvad der ellers høre med til agility, så derfor var Hvalsø Cup Simmys sidste AG stævne. 
Hun er nu pensioneret i en alder af knap 6 år. 
Selvom hun elskede at løbe agility, så er det bare ikke det værd hvis det er på bekostning af hendes helbred. Så derfor har vi nu fået kigget lidt på hoppers og det synes Simmy også er sjovt. 
For her kan hun også løbe stærkt som hun elsker - dog med mindre belastning. 

 

Ingen kommentarer: