søndag den 2. oktober 2011

Amerikanske Sheltiehvalpe

Så kom dagen endelig, hvor Soffy gik i løbetid (15.september 2011). Og så kom dagen endelig hvor hun skulle hjem til Johanna. Sidste gang blev hun parret med Apollo (tric) men desværre tabte hun hvalpene ca. 14 dage før tid..jeg har derfor valgt at parre hende med det samme igen. Denne gang er hun blevet parret med Carson (sort/hvid). Simpelthen for ikke at gå tilbage til en fuser. Vi ved ikke hvorfor det skete, men både jeg og Johanna tør ikke tage chancen for at der skal ske noget, Carson har lavet mange flotte kuld tidligere, så vi glæder os rigtig meget. Carson er en rigtig dejlig og glad dreng, som kommer fra USA. Johanna laver Rally-lydighed med ham.


Jeg er sikker på at denne kombination bliver til nogle super aktive arbejdshunde, med et godt drive. Denne kombination kan give både soble, tric og S/H farver. Vi forventer fødsel omkring den 03.december 2011. Men der skal nok komme løbende informationer om hvordan det går den drægtige hundemor...;o))


Soffy har været hjemmefra i en HEL uge og det var godt nok lang tid at være uden hund. Ikke nogen som vækkede en om morgen, ingen morgen gåtur, ingen som tager imod en når man kommer hjem, ingen gåtur om eftermiddagen, ingen træning, ingen at give godbid om aften inden sovetid.. hold da op hvor har jeg savnet min lille Soffy. Men nu er hun hjemme igen og det er så dejligt.. og med en masse små hunde i maven..;o))

3 kommentarer:

Pia sagde ...

Vi krydser ihvertfald fingre og poter for at der kommer små hvalpe hos jer. Og ja Carson er total lækker.

Pia sagde ...

Vi krydser fingre og poter for at der kommer små hvalpe hos jer. Og ja Carson er total lækker.

Susanne sagde ...

Vi kryssar också fingarna för att det blir en massa fina valpar!!!
Kram