søndag den 17. oktober 2010

SJÆLLANDSMESTER i VAS

Tidlig op søndag morgen og afsted til Vallensbæk Agility Sport. Allan var blevet spurgt om han ville speake til stævnet og det ville han selvfølgelig godt. Jeg skulle dog først løbe omkring kl. 0930, men så fik jeg kigget på nogle af klasse 1 hundene.

Vi startede med SPÅ og Soffy skulle starte som den sidste hund i klassen... Soffy tager kegler og vælter dem alle af pinden og vinder klassen i en tid 31,20 sek. (film)

Næste løb var SP3. Starten er noget hiv og sving, men Soffy kommer i mål med 0 fejl og bedste tid - og vinder klassen...34,46 sek. ;o)). Der er ikke nogen film af dette løb, da filmoptageren Tommy havde lidt svært ved at holde focus.. så vi er ikke med i hele filmforløbet..;o)))

Så var der spisepause og banen blev bygget om til AGÅ. VAS havde sat et lille mesterskab på benene og bedst ud af de to åbne blev kåret til SJÆLLANDSMESTER. Vi lå jo godt efter springløbet. Denne gang skulle Soffy starte som nr. 23. Det var ikke mange som kom fejlfri i mål. Men det gjorde Soffy... hun løber igen som en stjerne og kommer i mål med bedste tid 40,92 sek. og o fejl. Altså hun vinder klassen og bliver samtidig SJÆLLANDSMESTER og vinder to spring..;o))) (film) http://www.youtube.com/watch?v=7BhyOQjg6h4

Efter AGÅ gik der et par timer før vi skulle løbe igen. Dagens sidste løb er AG3. Igen løber Soffy rigtig godt med flotte felter, men desværre river hun en pind. Kommer i mål med 5 fejl og en tid på 38,94 sek. Vinderen af klassen har en tid på 38,93 sek. Altså 0,01 sek. hurtigere. Godt der findes elektronisk tidsanlæg. (film)

Soffy på bordet, som dog ikke blev brugt i nogle af banerne. Jeg er så glad og tilfreds med de løb som Soffy har leveret i dag. Hun var bare på, og hendes felter var bare gode ...alle sammen. Men hun var en skid ved hendes starter ...hun var overbevist om at jeg sagde KOM, men jeg sagde bliv.. så hun kom tættere og tættere på start springet. Vi må vist lige have trænet noget mere på det igen.

SoulSammy og Line vandt AGÅ i dag.. Stort tillykke...;o))