søndag den 19. september 2010

Årets hund i Albertslund....

...kan vi ikke kalde os... men 14 dage var nu gået og afsted igen til Albertslund til årets sidste udendørsstævne. Der skulle kåres årets Agility-hund, årets All-round hund og årets Agility Hold.
Jeg synes det var en meget travl weekend... skulle løbe 5 løb om lørdagen inden for meget kort tid. Der var tre baner og der var langt fra bane 1 til bane 3, og vores telt stod HELT nede i den anden ende... motion har vi fået meget af i denne weekend...;o))
Soffy har ved næsten alle starter krybbet meget ... jeg har enten bare gået fra hende eller også har jeg sat hende tilbage...og uden at tage spring eller komme forbi vægringslinen, så vi er ikke blevet disket på den konto i denne weekend..;o))

Vi startede med AG3... jeg var så opsat på at hun skulle tage sit felt på bommen, at hun desværre også taget et spring lige efter som hun selvfølgelig ikke skulle have på det tidspunkt...disk.
SPÅ var vi fejlfri...og ender på en 10.plads..Soffy må have sovet i timen siden vi ender der.
Holdløbet SP gik også godt... Vi var seje... Vi kommer tre fejlfrie i mål, Egon, Soffy, Kida og Xenia fik desværre 5 fejl.... men godt gået..;o)))
AGÅ kører bare derud af...men desværre for Soffy bedømt flyvet forkert og lander i det og slår en kolbøtte... et ellers super godt løb, så i mål med 5 fejl...men gode felter.
AGÅ søndag skulle løbes om lørdagen !!! og denne gang får vi en vægring på vippen. Da jeg kommer i mål, får jeg af vide at der er flere som havde fået vægring på vippen... tænkt at så mange har handlet det forkert.
Der er ikke nogen film fra lørdag... da vi simpelthen piskede rundt fra bane til bane.

Søndag startede med AG Hold. Egon fejlfri, Xenia og Soffy fik 5 fejl og Kida blev disket....men vi bliver nr. 2 på denne weekend..;o)) og sammenlagt blev vi årets Hold nr. 3.. men desværre ingen pokal eller blomster, da der kun var fire hold tilmeldt og det giver "kun" præmie ti to hold...øv hvor var det skuffende.
Nå..men vi skulle videre med vores løb. SPÅ går det super fint.. Soffy bliver nr. 4 (film)
http://www.youtube.com/watch?v=FLtgM15L1r0
Dagens sidste klasse løb SP3.. var et rigtig godt løb... vi kommer i mål og bliver nr. 3 (film)
http://www.youtube.com/watch?v=malOk3uZu8s
Dejligt at slutte af med disse løb...men helt færdige var vi så ikke ...trods vores arbejde med felterne i løbet af året.. har vi alligevel fået os nogle point, så vi skulle også løbe finaleløb.....desværre springer hun feltet på bommen og flyver over et andet spring og bliver disket...altså Soffy... den lille sk.....vi løber banen færdig, men sikken da en øv fornemmelse at slutte med. Vi kunne så sidde og kigge på alle de andre finalister inden vi kørte hjem igen.

Stort tillykke til alle med de flotte resultater...;o))

Egon og Kristien løb begge AGÅ.. de har nogle fine løb dog med lidt småfejl.
Kristine havde også fornøjelsen af at løbe alle de åbne løb med Wanda. De er fejlfri i SPÅ om lørdagen (desværre ingen film) og i AGÅ vil Wanda ikke rigtig løbe, da hun havde forspist sig i en pose hundemad... øv.. så hun blev trukket for AGÅ søndag. Men søndag i SPÅ gik det fint igen.. Kristine får ikke lige vist hvad Wanda skal og får 10 fejl (film), men super godt gået af de to, som kun har trænet sammen en gang inden stævnet.
http://www.youtube.com/watch?v=oqyObDvh22A

1 kommentar:

Anonym sagde ...

En dårlig generalprøve.. bare se finaleløbet som dette - er sikker på I vil gøre det godt til VM ;-)
Jeg tror ihvertfald på jer!

knus fra Carina & Sookie