lørdag den 24. marts 2018

HTM/Færdighedsprøve 1 i Ringsted

Mine hunde og jeg har været en tur i Ringsted i dag til en prøve som hedder færdighedsprøve1. Hundene skal lave en masse tricks som de synes er vældig sjove. Der findes også en færdighedsprøve 2, 3 og titelprøve. Og så burde man kunne sætte et program sammen med en masse trick og stille op i dogdancing HTM og freestyle.


Men jeg har hyggede med at træne hundene her i løbet af vinteren og nu skulle de så til prøve. Vi var 8 i klassen og enten består man eller ej. Ingen er bedre end andre, når man består. Det er kun din egen lille konkurrence ..;o))


Sandy skulle ind som nr. 2 og hun var en meget glad hund. Hun var på og gjorde sine øvelser rigtig flot, så hun fik 4,8 point ud af 5 mulige.


Hundene skulle bla.a lave Fri ved fod, Give pote, Håndtarget, gå rundt om fører, bakke, twiste, Slalom, Hoppe over pind, gå rundt om pind og løbe ud til target.
 


Sandy giver pote


Sandy beder bøn
En glad Sandy og Hanne som lige er blevet færdige i ringen


Så skulle ind som den sidste i ringen. Simmy har jo været skadet siden december, så det er begrænset hvad vi har trænet, men hun var SÅ glad og Jubii... nu skulle vi lege. Simmy får 4,3 point og det er også bestået.


Simmy beder bøn



 
Simmy giver pote
 
 
 
Simmy på target - hun var SÅ glad at hun løb til pladen to gange, det gav så ikke ekstra point med træk i pointene..;o))
Sandy og Simmy med deres fine præmier

Ingen kommentarer: