søndag den 11. juni 2017

Klubprøver i HHV forår 2017

Så kom dagen, hvor vi havde afslutning i hundeklubben også kaldt klubprøve forår 2017.

Både Simmy og Sandy skulle deltage og da vi i øjeblikket passer Smokey, så fik Kristine lov at løbe med Smokey udenfor konkurrence.

Vejret var med os, så det var dejligt.
Simmy i aktion

Fuld fart på bommen

Simmy skulle løbe i kl.1 og der er to gennemløb, hvor det bedste tæller. Men det var vist lige meget, for Simmy bliver disket i begge løb. Det første løb - laver hun en tyvstart og jeg sætter hende retur og vi løber igen - Hun har en enkelt nedrivning og laver den flottede kolbøtte men løber flot i mål alligevel.

Sandy løb i åbne klasser og vi havde to super løb, da Sandy er fejlfri i begge løb..;o))
Tror det er første gang siden 2014 at Sandy har et fejlfrit AG løb. Jeg er meget glad for at vi er ved at finde hinanden og at hun er ved at få forståelsen af felterne..;o))

Resultatet af disse løb med Sandy gør at hun vinder hele tre pokaler. Bedste AG-hund, Bedste SP-hund og sammenlagt Klubmester. Det er noget siden jeg har haft fornøjelse at få denne titel igen. Både Soffy og Wendy har opnået den titel tidligere.