søndag den 7. september 2014

DM 2014

En af mine målsætninger for 2014 var faktisk at jeg skulle deltage det årets DM. Men sådan blev det ikke. Sandy og jeg har haft lidt forskellige meninger om, hvad felter skal bruges til, så vi fik desværre ikke nok point til at kvalificere os. Øv øv. Men så kunne vi glæde os med, at vi kunne løbe hold med Fluerne.. men nej, det skulle vi heller ikke. Sandy har jo været til kiropraktor og blev beordret 14 dages ro og det var så også i denne weekend. Pyt pyt... Fluerne gjorde alt hvad de kunne, men det rakte desværre ikke til en plads på podiet.. så må se hvad 2015 kan byde på ..;o))

Men... Såbys Shelties SoulSammy og Såbys Shelties SundownShaney havde begge kvalificeret sig til DM, og det gik sådan at efter spring løbet, lå Shaney som nr. 4 og Sammy som nr. 2... Så det var jo ikke så skidt..;o))

Hanne og Shaney gjorde det bedste de kunne og Shaney valgte en tunnel istedet for et par spring og bliver desværre disket i AG-løbet..øv.
Smukke SundownShaney
Sammy og Line løber r... ud af bukserne og kommer ind på en 1. plads og kan nu kalde sig ....DANMARKSMESTER 2014
 - stort tillykke til Line og SoulSammy.
Og Line er den yngste Danmarksmester nogensiden - 15 år.
Og Line og Sammy skal også præsentere DK ved VM i Luxenborg i næste weekend. Vi krydser fingre for dem - held og lykke..;o))


Ingen kommentarer: