mandag den 8. april 2013

Træning og hundeleg

 Igen har Hanne og jeg været i Ringsted til træning med Shaney og Sandy. Et lidt klip af, hvad vi trænede på... så dygtige de er blevet. De er nu 16 mdr. så er der kun to måneder til de kan få deres debut start. Det bliver spændende...;o)))

http://www.youtube.com/watch?v=ciz1-7iG4f8&feature=youtu.be

I søndags tog hundene og jeg en tur til Viby. Vi havde hørt om hundeleg. Som skulle være rigtig god socialtræning for hundene. Jeg skal love for at Sandy og Soffy fik sig en oplevelse. Man går simpelthen "bare" rundt inde i en indhegning, og alle hundene er løse. Der er mange intruktører, som fortæller hundene om det er okay, det de laver eller ej. Hundeejerne må ikke sige noget - de går bare rundt og rundt. Soffy og Sandy fortalte dem alle sammen at de var meget tæt på dem, og begge hunde fik også lige af vide, at det gad de andre altså ikke at høre på.
Det var nogle MEGET trætte hunde jeg havde med hjem bagefter. Vi var med på to hold, da instruktøreren ikke lige var helt sikker på hvilket hold vi skulle være på. Og det endte med at vi skal på det sidste hold om søndagen.
Er spændt på næste søndag, hvordan det så går...;o))


Ingen kommentarer: