søndag den 30. december 2012

Hvalpe på besøg fra Sverige og Fyn

 Så kom dagen endelig hvor Sqy og Shaney skulle komme på besøg. Det er jo altid dejligt, at få besøg af sit hvalpeopdræt, og jeg skal love for, at der var gensynsglæde. Alexandra fortalte mig, at hun aldrig har set Sqy hilse på andre menensker end hende selv, da han så Kristine, Allan og jeg. Selvom jeg ikke har set ham siden påsken 2012...;o))
 Her har vi SparklingSqy og SmilingSandy. De begyndte straks at lege sammen. 
 Så kom SundownShaney også med på billedet..;o))
Og der var også gensynsglæde. Jeg har jo hilst på Shaney flere gange i løbet af sommeren og det var som sædvanligt dejligt, at se ham igen. ..;o))
Synes det er utroligt, så meget disse tre unghunde ligner hinanden og alligevel er der så meget forskel. Begge drenge vejer mindre end Sandy, men hun har også altid været den lille firkant og er det så stadig. Lige pt. vejer Sandy 8,3 kg. Og er en del mere end sine brødre. Sqy under 7 kg og Shaney lidt over 7 kg. Men de skal nok få noget mere fylde på kroppen de to drenge, når de bliver noget ældre. Flotte det er de i hvert fald..;o))  
 Og mor - SweetSoffy kom også med på billedet. Hun er nu den mindste af dem alle.
Vi skulle selvfølgelig en tur i skoven og fandt en stak træstammer som de straks blev sat op på.
Drengene skulle lige spille lidt op over for hinanden mens de rendte rundt i skoven, men det meste af turen løb de bare rundt og kiggede på hinanden.
Da vi kom hjem var de alle lidt trætte og overhovedet ingen problemer imellem dem.. ;o))
Sådan nogle dejlige hunde. 
Søn og mor... helt utroligt som de to ligner hinanden..;o))
Fine Soffy.. hun kan helt klart være stolt over sine fine hvalpe..;o)) 

Ingen kommentarer: