onsdag den 4. juli 2012

9 x stok og dobbelt elefant

Sandy og jeg går jo til træning hos Johanna i Ringsted og vi havde fået lektier for.. Sandy skulle gå 5 gange rundt om stokken  - ved kun en kommando/håndtegn. Det har været en udfordring for Sandy og især mig... med tålmodigheden..;o)) I mandags skulle vi så vise hvor langt vi var nået og hvem der evt. skulle vinde challange som var på højkant... jeg kan sige med det samme at det blev ikke Sandy og mig, trods hun lavede 3 i træk, da vi blev undervist i det første gang. Vi har trænet og vi har trænet mange gange og også mange gange om dagen.. men det skulle ikke være til i mandags, for der havde den unge dame slet ikke tid til at vise Johanna noget som helst. Men jeg synes nu det skulle være anderledes, så vi har trænet videre og resultatet kom så i dag...;o))) hele 9 gange rundt om stokken og kun ved en kommando/håndtegn.. meget dygtige lille Sandy...;o))
http://youtu.be/B25S4zcokYM
Soffy synes jo ikke hun skal snydes når nu jeg leger/træner med Sandy, så Soffy bliver også holdt ved lige. (hun har også gået på kursus hos Johanna som ung hund)
Begge hunde kan elefanten, så det skulle selvfølgelig gøres i stereo.. det blev det så ikke lige, men næsten... ingen tvivl om, at hundene hygger sig..;o))
http://youtu.be/ftuvXmWHu6I

Et enkelt lille skov billede..;o))

 Billeder som Natasha tog til landsholdssamlingen i Ribe
 Her kan man virkelig se Soffy arbejde sig over overlæggen..;o))
...man kan næsten høre hende.. Tak for de gode billeder til Natasha..;o))

Ingen kommentarer: