søndag den 4. september 2011

Danmarks mesterskabet i Ribe

Afsted fredag eftermiddag og i rimelig god tid..ankom vi til Ribe Hundevenner. Vi skulle til Danmarks mesterskaberne i Agility. Vi har brugt en del af året på at rejse rundt i Danmark, for at kvalificere sig til DM. Og Soffy havde op til flere pinde på kontoen - som så også er første gang.

Lørdag startede ud med en For sjov-klasse som Kristine og Egon egentlig var tilmeldt, men Egon havde været halt i løbet af ugen, så vi måtte skåne den lille hund. Og jeg valgte så at løbe den med Soffy i stedet. Det var nu også en rigtig god idé, for Soffy vinder klassen og kan nu kalde sig Danmarksmester i For Sjov-klassen 2011 (film)
http://www.youtube.com/watch?v=FumGOfBJ_BA
Efterfølgende blev det tid til Hold SP.. SMØFLERNE..som bestod af Jeanette/Xenia, Hanne/Soffy, Dorthe/Angel og Nete/Crazy. Vi lagde ud i super god stil og kom i mål med tre gældende fejlfri løb..;o)) vores tid gjorde, at vi lå som nr. 2 da dagen var omme.. det var vi rigtig godt tilfredse med..;o)) (film)
http://www.youtube.com/watch?v=oVpy7USTAi8
Om eftermiddagen skulle vi løbe individuelle løb.. og Soffy den lille skid.. har glemt (igen) at hun skal blive hvor hun bliver sat, når jeg går fra hende i start. Men hun er desværre begyndt at GÅ MEGET frem.. Men jeg får hende dog ned at sidde før springet og vi kan starte... hun løber direkte til mig, og tager spring nr. 3.. altså disk..øv øv.. resten gik selvfølgelig super godt, og hun klarer en meget svært tilgang til et spring (som rigtig mange blev disket på) så ingen DM titel til os ..;o((
Lørdag aften havde vi tilmeldt os, at spise pattegris.. hmm.... det smagte godt.

Søndag morgen fik vi alle udleveret en pose med erindringsgave, lidt godbidder og et flag. Vi skulle nu synge nationalsangen, skåle og ønske alle held og lykke.

Vi lagde ud med AG Hold og vi skulle jo starte som anden sidst, da vi var det anden bedste hold.. Soffy springer desværre feltet, selv om jeg bare var helt fremme, og får 5 fejl. (film)
http://www.youtube.com/watch?v=OfAu_CE5BN8

Det samlede resultat for holdet, er at vi kommer i mål med to fejlfrie og to med 5 fejl, vores tid er igen god og vi beholder vores anden plads... altså vi bliver SØLVVINDER for HOLD i agility. Juuhuu.. vi var glade. Tak for kampen til SMØFLERNE.. det var en fornøjelse at løbe med jer.

Efter frokost skulle den individuelle afgørelse løbes.. desværre springer hun feltet igen, denne gang stod jeg foran hende og hun springer til siden.. hun springer så selv op på feltet.. ups.. tænker hun, det er vist noget med at jeg skal blive her.. så vi bliver disket igen. Alt gik ellers super fint..så det er så surt, at hun gør det gang på gang. Også at vi bruge året til at jagte de pokkers DM pinde, og så bliver vi bare disket to gange.. øv hvor er det surt.

Kristine og Egon var inviteret til at løbe på et andet hold Englykke 1-2-3-4. Og det gjorde de bare godt de to.. de lavede to flotte fejlfrie løb til holdet.. og deres endelige resultat blev til en BRONZE plads.. SÅ flot.. kæmpe tillykke til Kristine/Egon og resten af holdet..;o))
Kristine og Egon´s agility løb.
http://www.youtube.com/watch?v=VOQrluwWNjk

Der kommer billeder og alle holdløbene senere..;o))

Igen var det super hyggeligt at være blandt vores hundevenner. Tak til Ribe Hundevenner for et super godt afviklet stævne. Tak for hygge og samvær..;o))

Ingen kommentarer: