søndag den 24. januar 2010

En beslutning er taget...og endnu en...

Jeg har haft en plan om at Soffy skulle have nogle hvalpe... og hvornår skulle det så være??? Ja, det skulle i hvert fald ikke være i 2009, da jeg jo havde meldt mig til landsholdet, altså måtte det jo så være næste gang hun gik i løbetid (09/10).... men Soffy lader vente på sig. Jeg havde jo forestillet mig, at når vi kom hjem fra Nordisk i Stockholm, så var det tid til løbetid, parring og hvalpe, så vi også kunne nå det meste af årets program og landsholdet i 2010. Men sådan hænger det ikke sammen. Soffy VIL ud og løbe agility i år. Altså har jeg taget (det var svært) en beslutning om at vente med hvalpene og lade Soffy få en fuld sæson i år 2010 (hun bliver så ikke parret når hun går i løbetid her til foråret) og melde hende igen til landsholdet og så få hvalpe næste gang hun går i løbetid....som forhåbentlig først bliver 10/11...;o)))

...men hvorfor sidder One nu her igen på siden...??? Jo, vi har også taget en anden beslutning og det er at vi vil trække et sidste kuld hvalpe på Wendy. Det var noget vi talte om omkring nytår. Hun er jo sund og rask, selv om hun ikke kommer ud og løber agility igen, så er hun en rigitg god hundemor ...;o)))..og de sidste to guldklumper viser at de er nogle fantastiske hvalpe med lige det sind vi godt kan lide, så derfor vælger vi One igen til Wendy.


Så nu venter vi kun på at Wendy går i løbetid, så vi kan få nogle små guldklumper igen..;o)) Det er nu 8 måneder siden at Wendy havde løbetid sidste gang, så vi kan inden for nær fremtid forvente at hun starter løbetid. Og hun må egentlig godt skynde sig lidt, så vi ikke når ind i vores sommerferie...;o)))..men vi glæder os rigtig meget til endnu et kuld hvalpe.


Så nu har Soffy fået sin vilje...;o)))...denne gang... så ingen hvalpe nu, men en hel sæson med agility og forhåbentlig også landsholdet. Men så næste gang hun går i løbetid, som så gerne skulle være i 2011, så skal hun på besøg hos One, som vi også vil bruge på Soffy.

2 kommentarer:

Gitte Hoffmeister sagde ...

Rigtig gode beslutninger du/I har taget Hanne.

Susanne sagde ...

Vad spännande med helsyskon till Simpley!! Det kommer bli alldeles fantastiska hundar, precis som Simpley och Stacy. Kram Susanne