mandag den 20. juli 2009

Jutlandia Cup 2009 - lørdag

Så blev det lørdag og Soffy og jeg skulle gerne løbe et rigtig godt løb, gerne i top 5, så vi kunne komme i finalen. Om onsdagen var der hængt en oversigt over de evt. finalister og Soffy var med som nr. 8. Det er 10 små hunde som kommer med, og man skal have to AG og en SP løb i de åbne. Om fredagen var vi kommet ned på en 10. plads, så det var vigtigt, at vi løb godt.




Og heldigvis var vi gode, vores A var lige på grænsen, men vi kom ind på en 4. plads og kom i finalen som nr. 9...;o)))... puhaa det var tæt på... nu skulle vi så løbe finale kl. 18.
I SP kl. 3 havde vi et fejlfrit løb, men vi blev kun nr. 7. Soffy tyvstartede og jeg burde have sat hende tilbage, det var ikke et godt løb. AG kl. 3 blev vi disket...Soffy piskede rundt på banen og var rigtig ulydig... Det tegner ikke godt tænkte jeg... og vi skal løbe finaleløb.
Endelig blev det tid og vi skulle løbe som nr. 2. Jeg havde været på øvebanen og træne med Soffy, både felter og tyvstart... det tegnede godt... Hun blev også siddende og det gik fint igennem banen, men desværre mistede/sprang hun feltet på bommen, så vi fik fem fejl..;o((



Men alligevel var det sjovt at være med, når hele Jutlandia sidder om den samme ring og kigger på finalisterne, der bliver klappet og råbt og der er virkelig god stemning.
Det var trods alt en rigtig god uge, med en masse agility og mange gode løb, selv om vi ikke kom igennem med så mange fejlfri løb, men erfaring og lidt mere rutine er det i hvert fald blevet til.

Ingen kommentarer: