søndag den 7. juni 2009

Vallensbæk




Så gik turen til Vallensbæk - kreds 62, det var første gang vi var der. Et lille hyggeligt stævne..;o)) Vi lagde ud med Ag kl. 3 og Soffy var fejlfri ...desværre blev der ikke noget cert. det fik Tommy og Olsen...Tillykke...og vi blev nr. 2..;o)) Så blev det AGÅ og det gik bare der ud af, Soffy var god på sine felter og vi vandt klassen...Desværre ingen nogen film fra dette løb. Ved alle starterne var Soffy og jeg lidt uenige om, hvem er skulle bestemme, om hvornår der skulle startes...jeg fik gået noget frem og tilbage, da hun flyttede bagdelen ...men mon ikke det lykkes en dag, at hun forstår hvad jeg mener...;o)))


Efter frokostpausen blev det tid til Sp kl. 3... Soffy var en dygtig lille hund, og vandt klassen og cert´et...;o)))..nu har vi to og mangler "kun" et....Måske det bliver i Vejen???




Vi sluttede dagen af med Spå, men der gik det galt i slalommen, Soffy sprang en par porte over, og blev disket, da vi fortsatte med at løbe...en ellers god bane med godt flow. Jeg skal nu ikke klage over Soffy, hun havde gjort det godt med tre fejlfri løb og en enkelt lille disk...;o)))

1 kommentar:

sofia sagde ...

Grattis till så många fina lopp och extra GRATTIS till CERTET =)