tirsdag den 7. oktober 2008

Rally i regnvejr

Søndag morgen tog vi 8 hunde fra HHV afsted til Ølstykke. Vi skulle til Rally-O stævne. De 6 af hundene havde aldrig været til stævne før i Rally-O, så de var meget spændte...;o)))

Vi havde taget telt, varme drikke, store madpakker og godt humør med, og det skulle der også til pga. al det våde regnvejr.

Når en HHVér var på banen, havde vi andre alle vores øjne rettet mod ekvipagen. Alle kom fint igennem banen og alle havde synes at det var gået godt. Alle dagens 36 tilmeldte hunde skulle igennem banen før der kunne blive præmieoverrækkelse for begynderne. Jens og Sally måtte vente til aller sidst, da Sally var i løbetid ....;o(((...det var lang ventetid. Men endelig kom vi da til præmieoverrækkelsen og hundene fra HHV fik røde bånd.

Det var så godt gået af alle. HHV havde sat sig godt i TOP 5, det blev til en 1., 3., 4. og 5. plads....STORT tillykke til alle.

Soffy fik 93 point og fik sit 3. bånd og kan nu starte i klassen for vidergående...;o))

Wendy var så dygtig at hun gik rent hjem med 100 point ud af 100, så hun tog en direkte oprykning til næste klasse, altså for vidergående...godt gået af Wendy.