fredag den 20. september 2013

Hvalpene 7 uger

Ja, så nåede vi også til at hvalpene blev 7 uger. Jeg er ikke helt tilfreds med at tiden går så hurtigt..;o)) nu er der kun en uge til første hvalp flytter hjemmefra.
For de er da bare nogle super lækre små bamser. Utrolig tillidsfulde og tager nye oplevelser med ro og nysgerrighed..;o))
Min veninde Grete fra Jylland, var forbi i mandags og hilse på hvalpene. Hun fik lige taget et par dejlige billeder - Tak Grete...;o))
Spotify og Stanley
Sikken en trækmarch han kan, ham Stanley
Spotify
Zoblerne..;o))
I onsdags havde jeg dem med til Munke Bjergby, hvor jeg træner med Sandy.
Køreturen var ikke speciel stille.. der var en hvalp som pev helt til Stenlille, men så var der også ro.
De skal jo lære at køre bil, de små. Kun Stanley var lidt køresyg
De fulgte godt med på sidelinien, da de andre begyndte at træne... ;o))
De fik i øvrigt hilst på en masse sheltier.. som jeg desværre ikke fik nogen billeder af. Men Anton var trolig vogter over de små... eller også var det fordi de var ved at spise aftensmad..;o))
Efter en time var der lukket totalt af hos hvalpene. De sov den sødeste søvn i buret. Trods vi andre løb videre og hundene gåede..;o))
Og der var ro hele vejen hjem til Kirke Såby.
 I går torsdag var vi på rideskolen og skulle hilse på Achilleus (Kristines hest) og han var også noget nysgerrig på hvad det mon var som lugtede anderledes end hest og stald.
Her snuser han til Stanley
 Og der blev også snust til Smarty
 Stanley får lige et kram
 Så skulle de lige på græsset og tisse
...og bide i sko
...og lege..;o)) stor oplevelse for de små hvalpene. De sov godt hjem i cykelkurven.  
  I dag fredag har de også være på køretur...helt til København.. (og ingen af hvalpene var køresyge... jubii) ....og hilse på Allan og hans arbejdskollegaer... Det var hyggeligt for både hvalpe og kollegaer, og hvalpene var tillidsfulde, nysgerrige, legesyge og tissede på gulvet - undtagen Spotify som fandt avisen og tissede på den... dygtig fyr..;o)) De var meget trætte da vi kørte hjem igen efter en time.
 Sunlight Smarty - 7 uger 
 Spotlight Spotify - 7 uger
Starlight Stanley - 7 uger 

Ingen kommentarer: