lørdag den 14. juni 2008

Sommerstævne i Roskilde



Hvalpene har været med til deres første agility-stævne i Roskilde. som bliver afholdt af DGI.
Hvalpene var i deres vante løbegård og bur, og de klarede det bare så fint. Der var mange mennesker henne og hilse og kæle med dem.
Jeg skulle løbe med Soffy til vores amtsturnering som skulle holdes her i weekenden, i vores agilityløb fik vi desværre en vægring, ellers et rigtig godt løb. Soffy´s hold ZUG blev nr. 2 i turneringen for agility...;o)). Da vi skulle løbe vores springløb, var den lille hund utålmodig, så hun tyvstartede og blev disket allerede ved 2. spring, så hun røg tilbage og vi fik lov at starte forfra, uden at løbet gjalte. Det var et super løb (selvfølgelig) bare ærgerligt at det ikke kunne bruges til noget. Og hold ZUG blev også nr. 2 i spring...;o)). Jeg fik lov at løbe med Wendy uden for konkurrence, for at se hvordan hun havde det med poten....og tænk sig, hun løb som en drøm...det fedste løb jeg har haft i meget lang tid, Wendy var bare på og gjorde præcis som bad hende om, og hun var bare så glad og det var jeg også..;o)))...måske er det håb forude med at løbe med Wendy igen...;o))


Kristine skulle løbe med Sif, en borderCollie på 10 år. Det gik rigtig fint i deres springløb. Kristine er god til at handle Sif igennem banen....;o))) de to hygger sig sammen.







Her er Joakim og Bingo. Bingo er også en bordercollie. Joakim og Bingo har løbet sammen i ca. ½ år. Knud som ejer Bingo kan ikke selv løbe med ham, så Joakim har fået fornøjelsen. De klarer det rigtig godt de to. Bingo er en meget hurtig hund, og skal have de helt præcise tegn og kommandoer for at gøre det helt rigtig. Joakim har fået en stor opgave, men Joakim gør det godt. og de bliver bedre og bedre...;o))) De skal nok blive til noget de to.


Allan og børnene bor i campingvognen i Roskilde her i weekenden, der er også løb søndag. Jeg har taget hjem til Kirke Såby, med alle hundene, det er noget nemmere med hvalpene huset end i campingvognen, og jeg skal også til stævne med Soffy i Hillerød søndag. Da vi havde spist vores aftensmad i dag, fik vi øje på denne smukke regnbue og der er faktisk to af dem, den ene er bare svært at få øje på.

Ingen kommentarer: