søndag den 12. juni 2016

Klubprøver i HHV

I sidste weekend havde vi afsluttende klubprøver i HHV.
Lørdag startede med AG-hvalp hvor Simmy har gået på hold.
Vi løb en lille bane på 9 forhindringer - spring og tunnel og Simmy var dygtig og løber fejlfrit to gange. Vi løber nemlig to gange og det bedste resultat er det gældende.
Hun løb også så fint at hun vinder klassen ..;o))
Vores lille løb
 
 
Om eftermiddagen var Simmy også op i Grundlæggende lydighed. Jeg har deltaget på holdet de fleste gange, men har desværre ikke fået trænet så meget imellem træningsgangen. Men alligevel var Simmy rigtig dygtig og gjorde sine ting rigtig flot... Simmy var dagens sidste hund og dommerens kommentar da vi går derfra er ... dagens dygtigste hund..;o))
Og det endte ud i at Simmy blev 1.vinder på dagen. med 76 point ud af 80 mulige.
 
Og hendes kritik
 
Og et lille billede af Simmy og hendes præmier..;o)) Dygtig hundepige
 Sandy var selvfølgelig også med til klubprøverne i AG.. men det gik desværre ikke så godt. Hun blev disket i AG, da jeg vælger at sætte hende tilbage på bommen.. hun springer feltet og det må man jo ikke, så retur med hende. Kristine fik lov at løbe med Sandy i SP løbet, men det ender desværre også med en disk. En lille misforståelse og så går det galt.
Men om søndagen var Sandy oppe i lydighed LP2, og hun er nu så dygtig til sin lydighed selvom hun rigtig gerne vil fortælle en masse. Der bliver trukket lidt her og der for lyd, men det allerbedste var at hun gjorde sine øvelser pænt. Og vi havde en anden version af spring/apport, hvor Sandy skal samle apport op og tage springet retur til mig. Hun taber apporten i det hun springer og lige inden hun skal til at komme på plads.. stopper hun op og tænker... hov jeg mangler noget og løber retur til springet og samler apporten op og kommer til mig og sætter sig på plads.. Det var så fint af hende... de tænker vist mere en vi aner...;o)) Og resultatet blev at hun får sit røde bånd og 239,5 point ud af 280 mulige - for at få det røde bånd skal hun have 234 point, og det nåede hun..;o))
Det fine diplom og med hele to dommere.

Og kritiken ... jeg er meget tilfreds med resultatet.

Søde Sandy med præmie og diplom..;o))

 

Ingen kommentarer: