fredag den 17. juni 2016

Sandy til LP2 prøve i Karlebos Ivrige Poter

Jeg har gået til LP træning hos Johanna siden marts måned - 13 gange ialt. Jeg spurgte hende om hun havde noget LP-mix hold og det lavede hun så onsdag formiddag i Ringsted. Det passede mig SÅ godt, for jeg kunne desværre ikke komme så mange gange til træningen i HHV.
Men det var jo så godt at Johanna havde hold og det passede i min kalender..;o)) TAK Johanna
Der blev virkelig nørdet på holdet. Vi var max. 4 deltagere pr. time, så der blev arbejdet igennem.
Når jeg træner på sådan en måde, så går jeg som regel efter en prøve. For når først vi er i ilden, så skal der komme en prøve efterfølgende. Så noget af det første jeg gjorde efter jeg havde gået på holdet noget tid, var at tjekke lydighedskalenderen og der var så prøve i dag i Karlebos Ivrige Poter. Jeg har aldrig været der før, men det foregik stille og roligt i dejlige omgivelser. Min gode veninde Mette tog med mig og holdt mine nerver nede eller prøvede på det. For jeg var faktisk ret så nervøs og meget spændt.
Men det hele blev gjort til skamme for Sandy arbejde SÅ pænt og dommeren var meget begejstret for hendes arbejde trods Sandy taler en del.
Efter hver øvelse klapper de andre ekvipager af os, og da vi går ud af ringen, får vi SÅ meget ros, at jeg næsten bliver helt flov. Hvor er jeg glad for at Mette filmede os, så jeg kan se min hund arbejde..;o)) Tak Mette for filmene.
 
 
Vi starter med en fælles sid og de skal sidde i gruppe i 30 sek. Desværre er Sandys nabo urolig, gør og rejser sig op. Sandy vælger at lægge sig ned, men heldigvis sidder hun 11 sek. ud af de 30 sek. så det giver 5 point = 10 point.
Hun er desværre ikke så stærk når hun er alene blandt fremmede hunde - selvom vi har trænet meget på det. Men det er jo aldrig til at vide hvem der bliver nabo til fælles øvelserne.
 

I FVF får vi 9 point = 36 point - hold da op.. jeg var meget stolt..;o))

Positioner under gang får vi 10 point = 30 point...;o))


Fremadsendelse og indkald.
Dommeren siger til mig, at jeg skulle have sagt STÅ til Sandy da hun kommer ud i feltet. Det vidste jeg så ikke, da hun har lært hun blot skal stå til jeg kommer ud til hende.
Efterfølgende skal hun dække og jeg går fra hende og kalder ind.
Vi går 8,5 point = 25,5 point for fremadsendelse, fordi jeg ikke siger STÅ og hun skal have en ekstra kommando for at dække inden indkald.
Indkaldet får vi 10 point = 20 point
Apport gør hun så flot 10 point = 20 point
Stillingsskift skal hun have en ekstra komando til sid og så rykker hun lidt frem
8,5 point = 34 point
Apport/spring gør hun det til fuld hus.
10 point  = 20 point
 
Løbe rundt om.. Kunne hun ikke - Sandy kunne simpelthen ikke finde pinden.
Så vi får 0 i øvelsen.
Dagens sidste øvelse er næseprøven.. Efter Sandy først fik lært øvelsen så har hun altid taget den rigtige pind. Så jeg stolede igen på Sandy og hun finder også den rigtige pind. Dog fumler hun lidt  da hun samler den op og vi får 9 point = 27 point.
I helhedsindtryk får vi 8 - Sandy snakker jo med i øvelserne og det trækker.
Det samlede resultat blev 230,5 point ud af 280 mulige point. Man skal have 224 point for at bestå og få det røde bånd.
Jeg er SÅ glad og stolt af Sandy - jeg vidste hun kunne sine ting og så ved man jo aldrig hvordan det går på dagen. Men nu har vi nået en målsætning i 2016 og det var at bestå LP2.
 
Sandy med sin fine roset og pokal - som ikke kan ses for rosetten..;o)))

Og kritikken - vi får 4 10 -taller... waow. Og 9 i FVF...;o))
 


Ingen kommentarer: