søndag den 20. maj 2012

DKK Viby J

Onsdag aften var det afsted mod Odden, vi skulle med færgen til Århus og deltage i Maxi Zoo cup hos DKK Viby. Vi var også med sidste år og synes bestemt, at vi gerne ville tage turen igen til Århus. Torsdag var der iagttagelse til VM, og der var fire løb. Igen havde jeg totalt ro i maven, og lod mig ikke påvirke af at Bonnik stod og filmede os. Første SP3 var første løb og vi får desværre 5 fejl, da Soffy ikke kan løfte poterne over et dobbelt spring. Vi ender på en 5.plads. Første AG3 er vi fejlfri og bliver nr. 3..;o)) Film
http://youtu.be/ZEl13iWbafg
Andet SP3 er vi fejlfri og bliver nr. 4.. film
http://youtu.be/lyR81lyrEts
Sidste AG3 løb får vi desværre 5 fejl, da jeg desværre troede Soffys løbebane ville blive lige til balancen, men hun pisker efter mig, så vi får en vægring..øv.. min fejl.
Men alt i alt fik vi da nogle point til VM kontoen.. Så må vi se om det rækker så langt..;o))
Dagen sluttede med 1.løb til Maxi Zoo cup. Man er tre ekvipager og løber tre forskellige baner. Det er utroligt som man bliver påvirket af stemningen og man giver den bare fuld gas... Vores hold "Den larmende trio" bestod af Tommy/Olsen, Lene/Qato og Hanne/Soffy.. vi kommer ind på en tredje plads efter dagens løb... der var 23 hold...;o)) Det var sjovt. Film
http://youtu.be/V4Ebd2XDX6Q


Bent og Marianne havde Monty med til Viby og så skulle vi selvfølgelig have et billede af morfar og barnebarn... Så fine de er..;o))
Fredag
Vi starter dagen med AGÅ... Soffy har ikke en eneste pind til DM i AG, så vi måtte vist lige tage os sammen.. Jeg glider på græsset og landet på bagdelen.. AV..hvor gjorde det ondt, men jeg kommer alligevel hurtigt op igen og videre... jeg falder en gang til.. men vi kommer fejlfri i mål. Så kom første pind..;o)) Film
http://youtu.be/1jFf9v7zokU
SPÅ kommer vi også fejlfri i mål og bliver nr. 3, så er alle SP pinde i hus til DM.. dejligt.
Film
http://youtu.be/w8DCyJ8Ivu8
I SP3 er vi også fejlfri og igen blive vi nr. 3 (film)
http://youtu.be/clIJSTHRjrg
og igen i AG3 bliver vi også nr. 3 (film)
http://youtu.be/M2xLTYUPpX4
Altså havde Soffy alle sine løb fejlfri på denne fredag...;o))
Vi manglede så lige finaleløbet til MAXI ZOO Cupen og jeg skal love for at der var stemning. Det er SÅ sjovt at løbe i finaler... Vores hold blev jo nr. 3 om torsdagen og så skulle vi løbe som det tredje sidste hold.. Vi blev enige om, at have samme startrækkefølge som om torsdagen. Der blev givet fuld gas... husk lyd på.. det var SÅ sjovt...;o))
http://youtu.be/QyK5lApjzrc
Vi har så god en tid, at vi sammenlagt bliver nr. 2.. ;o))






Lørdag morgen starter vi igen med AGÅ og mon vi skulle have den sidste AG pind i hus. Jo, Soffy er god igen og har fine felter.(film)
http://youtu.be/J7ycsw5P-hQ
Så nu er Soffy og jeg klar til DM..;o))
SPÅ får vi 5 fejl ved en vægring til et spring. Jeg ved ikke lige hvorfor Soffy ikke tager den. Men vi har jo de SP pinde til DM, så det gjorde ikke så meget. (luxus)
Soffy har været så god til sine felter under hele stævnet... hun har taget ALLE felter, og jeg har været rigtig god til at nå at rose hende på felterne.. SÅ dejligt, at hun endelig har lært det.. det er vel efterhånden også på tide..;o))) Det virker som om vores samarbejde er faldet på plads.. det er så skønt at løbe med hende.... Ialt havde Soffy løbet 10 fejlfrie løb ud af 13 mulige...;o)))  Men hendes starter er stadig ikke gode... hun tripper afsted og kommer meget tæt på første spring. Om fredagen gik hun før jeg overhovedet havde sagt noget, men var hurtig og fik hende tilbage.. det hjalp lidt til de sidste par starter.
Tak til DKK Viby for en super godt stævne. Dejlige baner og søde hjælpere... lidt regn kom der desværre også. Super hygge i teltet om aftenene med god mad og hundevenner..;o)) Vi kommer gerne igen til næste år.

Ingen kommentarer: