søndag den 29. april 2012

Stævne i Albertslund

Endelig kom dagen, hvor vi skulle til årets første udendørs agility stævne og det var hos VEH i Albertslund.Vejret lørdag kom der "lidt" regn midt på dagen, ellers et super godt hundevejr resten af weekenden.
Lørdag skulle der være iagttagelse af VM hundene og ledelsen ville filme os. Soffy var helt klart en skid til sine starter, da hun absolut ikke blev siddende nogen af gangene, men tog dog ikke noget spring før hun fik lov. Men hun var en super stjerne til sine løb. Hun var fejlfri i begge SP3 løb og blev hhv. nr. 4 og 6.
Film af første SP3
http://youtu.be/kiyKU1xtlUs
Film af andet SP3
http://youtu.be/t2_Tq7HZ4Zw
Første AG3 løb, gik bare så fint.. indtil vi når til de sidste to spring....desværre tager hun dem modsat, så vi bliver selvfølgelig disket.. men et så godt løb.

Dagens sidste AG3 var hun rigtig dygtig og løber fejlfrit og bliver nr. 3 - desværre ingen film, da batteriet var gået tomt. Så der kom lidt point til landsholdskontoen...;o))
Afsted søndag morgen til banegennemgang kl.. 08 i AG3. Lille dygtige Soffy og hun bliver nr. 4
Film AG3 -søndag
http://youtu.be/wWBIJ_VUnlE
Næste løb var SP3 og igen var hun fejlfri... så dejligt, at vores samarbejde fungere.
SPÅ var vi også fejlfrie, og bliver nr. 5 - første DM pind i hus.
Film SPÅ
http://youtu.be/ntAGTk0HGG0
Stævnets sidste løb var AGÅ men jeg løber desværre fejl bane og vi bliver disket.. øv øv.. Men jeg er så tilfreds med Soffy i denne weekend. Så stolt af hende, at hun er i så god form efter hvalpene og så dygtig..;o)) Vi glæder os allerede til næste weekend, hvor vi skal til Roskilde.

Ingen kommentarer: