torsdag den 7. juli 2011

Ugekursus i Hvalsø

Soffy og jeg har været på ugekursus i Hvalsø. Et helt fantastisk kursus. Vi har lært så meget og vi har så meget vi skal træne på... men vi var selvfølgelig også dygtige..;o)))
Vi havde fire forskellige instruktørere.. Sarah fra Danmark, Åsa fra Sverige, Thomas fra Norge og Lee fra England, så det kan vist ikke blive mere internationalt.
Vi havde to pas hver dag og var tre på hvert hold, så vi havde ca. 2x30 min om dagen. Det passede rigtig fint og vi havde de forskellige instruktører to gange.
Tommy, Stine og jeg var flittige med kameraerne og det er selvfølgelig Tommy eller Stine der har taget disse dejlige billeder af Soffy.. Tak for det..;o))
Der blev arbejdet tæt på forhindringerne. Og der blev også arbejdet på at få hundene sendt langt væk, og det var noget af en udfordring for Soffy.. så vi skal vist lige have trænet lidt på den del.
Et billede af smukke Soffy under en pause...;o))
Her står hun lige og venter.. mens jeg får instruktion til handling.
Og til allersidst blev der taget et klassebillede.. Tak til alle for et super kursus med super gode instruktørere, handling, baner, fællesskab og hygge ..;o))

Ingen kommentarer: