søndag den 24. juli 2011

Soffy SVENSK AGILITY CHAMPION

Det kom allerede på tale, da Gitte og jeg sad i bilen på vej hjem fra Gåsahoppet i påsken 2011. Vi skulle da helt klart en tur mere til Sverige i løbet af sommeren. Og det blev så Oxie vi tog til - det var et klasse 3 stævne både lørdag og søndag. AG + SP begge dage.
Gitte og Paya hentede Soffy, mig og alt vores grej og kørte over broen til Sverige i fredags.
Vi havde Gittes campingvogn med og boede på en campingplads ca. 15 min. fra stævne pladsen.
Det var nu også muligt, at bo på selve pladsen men der var ingen strøm og ingen bad, så vi valgte campingplads. Efter campingvognen var blevet sat på plads, kørte vi til stævnepladsen og vi fik sat stævneteltet op.
Lørdag morgen startede de små hunde og Soffy havde et rigtig godt løb, men river desværre en pind.. øv... hendes tid lå til at vinde både klassen og certet...;o((..(film)
http://www.youtube.com/watch?v=5SxKGGcefns

I springløbet bliver vi disket.. jeg mistet hende efter slalom og så går det helt galt.
Gitte og Paya var så dygtige i AG3 at de vinder certet.. Paya er endnu ikke Agility Champion i Danmark, så hun har noget der venter forude...;o)) Stort tillykke til Gitte og Paya.
Søndag morgen afsted igen til stævnepladsen... Soffy skulle først starte som nr. 33 (der var ca. 50 i hver klasse begge dage).. så ventetiden var lang.. det var både koldt og regnvejr.. surt.. Men endelig bliver det vores tur.. og Soffy er dygtig med felter og fart og vi kommer fejlfri i mål. Og så skulle de sidste hunde så lige løbe også... slut resultatet bliver at Soffy bliver nr. 4 med en tid på 38,65 sek. og vinder det svenske agility certifikat... JUBIIIII... Soffy er nu Svensk Agility Champion. (film)
http://www.youtube.com/watch?v=spq7MDre3ZM

Endnu et meget stort ønske er nu også gået i opfyldelse med lille Soffy.
Vinderen af klassen er Sable Sidney med en tid på 37,33 sek.. det er ikke en skam at tabe til sit eget opdræt.. stort tillykke til Emelie og Sidney.
Stævnets sidste løb er spring.. og vi bliver disket.. øv. en ellers spændende bane hvor alt går godt indtil disk og efter disk.. Sidney og Emelie vandt også denne klasse..;o)) Vi blev hurtig færdige med at pakke sammen og hjem over øresund til en varm stue.. Super hyggeligt, at være i Sverige igen og hilse på efterhånden mange svenske agilityvenner.
Scanty og familien Silvferbeg var også at finde på pladsen samt Susanne og Simpley..;o)) Sidney nåede desværre ikke med på billedet.

Tak til Gitte og Paya for en super hyggelig weekend i både stævnetelt og campingvogn...;o)))

3 kommentarer:

Emelie & Sidney sagde ...

Stort grattis till er, svensk agilitychampion!! :) Bra jobbat!! :)

Susanne sagde ...

Stort grattis igen till championatet!!!
Kram

Jeanette hardis sagde ...

Stort tillykke igen!! Hold op hvor flot altså!!