søndag den 17. juli 2011

Dania Cup 2011

Fredag morgen kørte vi afsted til Næstved, hvor Dania Cup 2011 skulle afholdes. Vi havde lovet at hjælpe KAF med at rigge til, til stævnet og det er jo ikke så lidt der skal laves til en stævne af den størrelse...1200 starter om dagen. Lørdag begyndte det at myldre ind med deltagere, der var 14 forskellige nationer ... jeg måtte dog køre afsted til Hillerød og hente Kristine, som havde været på ridelejr i Hillerød og bagefter hente Joakim og Tobias på Næstved station, som havde været på Dansk hundeferie i Jylland med Berit og Henrik. Vi var så alle samlet og flere om budet til hjælp. Vores campingvogn var placeret rigtigt godt, da vi ikke havde ret langt til banerne og bad/toilet. Så Soffy var i "haven" når hun ikke skulle på banen, det var rigtig rart. Hver anden dag skulle vi starte omkring kl. 1430 og havde alle vores løb inden for to timer og de andre dage var det tidlig op og færdig lidt over middag. Udemærket med en fast rytme.
SØNDAG
AGÅ bliver vi disket, da hun vægrer ved et spring og inden jeg får hende tilbage, har hun taget et andet...ingen point til finalen.
SP3 får vi 15 fejl på slalom.. slalommen lå max en meter fra en tunnel på tværs og det var jo som at løbe mod en mur, så det ville hun ikke.. det må vi så træne på.
AG3 bliver vi disket igen.. Soffy slår vingerne ud og tror hun kan/skal flyve over feltet på bom..tilbage med hende..;o((
MANDAG
SPÅ får vi 5 fejl, da jeg ikke får trukket hende nok til et spring.. vægring og vupti er vi nede på en 35.plads.. det går rigtig stærkt.
AG3 er vi super gode.. fejlfri og bliver nr. 2.. super godt løb af lille Soffy (film)
http://www.youtube.com/watch?v=XNJpwWMYnOw
SP3 bliver vi disket.. Soffy taget et spring for meget, da jeg er bagud.


TIRSDAG
AG3 bliver vi sørme disket igen.. igen flyver Soffy og igen sætter jeg hende tilbage.
SP3 er vi super gode.. (ingen felter...hi hi) vi bliver nr. 3 (desvære ingen fotograf)
AGÅ har vi igen feltfejl og igen tilbage på fejlet... disk..;o(( øv ..igen ingen point til finalen.
Man skal have tre gennemførte løb.. altså to agility og et springløb og så skal man være blandt de 15 bedste små hunde..men vores løb var kørt, da der kun var et AGÅ løb tilbage.. altså ingen finaleplads til Soffy og jeg..surt.
ONSDAG var der hviledag og det nød vi alle godt af.. god mad, afslapning og en dejlig tur i skoven med hundene...Soffy var en træt lille hund efter tre dages stævne.. tror hun synes godt om en pause..;o))TORSDAG
SPÅ starter med et fejlfrit løb og vi bliver nr. 12....;o))
AG3 bliver vi desværre disket, da Soffy går frem ved start.. det skal lige siges, at da jeg sætter Soffy af ved start, startet det med at vælte ned fra oven.. jeg tror ikke den lille hund synes om det, så hun går meget mere frem end hun plejer og står ved siden af vingen, da jeg vender mig om. Jeg går tilbage og sætter hende af igen og vi bliver disket og tiden går.. vi når ikke så langt på banen, da man kun må bruge banetidens længde ved disk. Men vi når dog bommen og den er hjemme..;o))
SP3 bliver vi også disket.. Soffy får en vægring ved muren og så kan jeg ikke huske hvad det er der sker siden vi bliver disket.


FREDAG
AG3 bliver vi denne gang disket på en slalom fejl.. da Soffy desværre løber tilbage i slalommen og denne gange havde hun de fedeste felter..øv
SP3 har vi et godt løb og bliver nr. 7....;o)) (film)
http://www.youtube.com/watch?v=hCLiTWzB1m4
AGÅ får vi 5 fejl, da Soffy springer feltet på bommen.. det er anden sidste forhindring, så jeg får ikke sat hende tilbage. Et gennemført AGÅ løb som desværre ikke er nok til finalen.


LØRDAG


SP3 får vi en vægring ved et spring.. jeg når ikke frem og presse hende ud til springet.


AG3... stævnet sidste løb for os.. vi er super gode med felter, fart og handling.. kommer fejlfri i mål og bliver nr. 5.. super dejligt at slutte stævnet med så godt et løb. (film)
http://www.youtube.com/watch?v=lWla5A9n0Mw
Jeg fik købt tre billeder af Soffy som jeg også gjorde til Fionia Cup.. Synes disse tre også er noget specielt fra stævnet.. især hvor hun kommer op på bordet.. hvis man kigger rigtig godt efter, kan man se at hun savler.. hun er noget så ophidset.. og man kan næsten høre hvor gal hun er...;o)) fedt billede.Jeg vil også sige tusind tak for en super fed agilityuge med helt fantastiske spændende baner som virkelig har været udfordrende.. en total god fornemmelse at komme igennem disse baner.. for man må nok sige, at sværhedsgraden var skruet gevaldigt op. Tak for hygge, god mad og samvær med dejlige hundevenner..;o)) Også tak til KAF for rigtig god behandling...;o))I løbet af ugen har jeg prøvet at føre noget af det vi har lært til ugekurset ud i livet, noget har gået rigtig godt og noget har gået knap så godt. En af de første dage fik Soffy stødt hårdt ind i hjulet og var halt umiddelbart efter.. men kom sig hurtigt...;o)) Jeg var så uheldig, at få en lille fiberspringning i mit ventrelår.. et par dage efter en lille fiber i mit højrelår og heldigvis kunne Charlotte hjælpe både Soffy og mig med hendes muskelterapi.. Tak for det Charlotte. Jeg har 7-9-13 aldrig haft problemer med mine ben til agility og håber sandeligt ikke at det skal begynde nu.Super Sunny og Shine Scanty var også med til stævnet og de gjorde sig rigtig godt bemærket. Der kommer en seperat bemærkning om dem...;o))

Ingen kommentarer: