onsdag den 27. januar 2010

Målsætning 2010

Nu da beslutningen er taget om at Soffy skal på agilitybanerne i 2010, så må jeg vist hellere få sat mine målsætninger...;o))
Først og fremmest skal der trænes på vores starter.... Soffy SKAL blive i starten og må ikke gå, før tegn fra mig.... Det er utrolig vigtigt at starten er sikker, så man ikke skal bruge energi på, om hun nu bliver eller ej. Til træning er hun faktisk super god, hun kan dog finde på at gumbe lidt, men bliver så sat tilbage igen. Nogle gange har hun mistet hørelsen til stævnerne og når jeg så siger "bliv"...kommer hun flyvende... "var det kom du sagde??"... "nej, søde Soffy"... så tilbage med hende. Så absolut ingen tyvstart, tak.....


Så skal vi lige have lidt mere sikkerhed på vores felter... det har nu gået godt, de sidste par stævner og hun snyder ALDRIG til træning, så måske er det ved at være på plads. Hun er faktisk så glad for felterne til træning, at hun selv søger dem, når vi sætter op eller laver om på banen. Så vi fortsætter vores gode arbejde med masser af guf og ros på felterne til træning...;o)))

Når det så er skrevet, så vil vi meget gerne kunne....
- vinde et CACIAG
- blive SAGCH
- kvalificere os til DM
- udtages til landsholdet
....så vi glæder os rigtig meget til vi skal ud på de grønne græsbaner...;o)))


1 kommentar:

Susanne sagde ...

Hej! Jag håller tummarna att Soffy uppnår era mål!!! Jag är hemma vecka 8 så det ska bli jätteroligt att ses! Det ska bli spännade att se hur Simpley reagerar när vi träffas:)))
Kram