søndag den 24. maj 2015

Uofficel LP2 prøve

I dag har Sandy og jeg været til uofficel LP2 prøve i hundeklubben. Vi har nemlig haft et hold, hvor vi øver os i at gå til prøve..;o)) Det er bestemt ikke så tosset, at se hvor langt man er i diverse øvelser og nerver.
Det er nu ikke forbi jeg har haft de størreste nerver, men lidt kom der i dag, fordi der kom en "dommer" udefra. Men det gik nu meget godt alligevel. Selv om der var lidt i alle øvelserne.
Jeg er SÅ stolt af Sandy at det gik SÅ flot. Men er alligevel lidt ærgerligt at hun mistede næseprøven. Den har vi nemlig haft lidt delte meninger om næsepinden, for det er da ikke noget man skal have i munden, men vi har trænet rigtig meget på næsepind og hun er blevet meget dygtig til det - bare ikke i dag. Græsset var meget højt, og hun kunne ikke finde pindene, hun ledte længe og da hun endelig finder en pind, tager hun den og kommer hjem - desværre var det ikke den rigtige. men hun satte sig noget så pænt med den ved min side. Det har vi nemlig også været uenige om. Men her er resultatet og håber det er lige så flot, den dag, den blå bog skal i brug..;o)) oktober 2015

Ingen kommentarer: