onsdag den 3. september 2014

Lidt af hvert

Her kommer en lille opdatering på lidt af hvert.
Sandy og jeg har været vidt omkring til stævner i DK og vi har nydt det.
Her er et fint slalom billed af Sandy i fuld aktion fra Vestegnen, da Sandy blev Spring Champion. Taget af Sissel Bagge.
Her sidder Sandy med sit diplom på at hun nu er Dansk Spring Champion..;o))
 Igen et slalom billed dog fra VAS . Fotograf Sissel Bagge
 Og et billed med lyd på..;o))
 
Efter vi havde været i VAS havde jeg det ikke så godt i maven over at Sandy faldt så mange gange i springene og to gange i hjulet. Jeg kontaktede kiropraktor/dyrlæge Charlotte Frigast og Sandy har ondt i sit forben.. så måske ikke så underligt at hun ikke har sprunget optimalt i et stykke tid, da det nemlig ikke var en ny skade, kunne Charlotte fortælle. Desværre blev Sandy bandlyst AL agility træning og vi skal så heller ikke løbe hold til DM.. pyt.. jeg vil hellere have at Sandy bliver frisk igen og vi kan komme til Ribe og løbe årets sidste udendørsstævne i september.
 Sandy kom på smertestillende og vi fik en masse nye øvelser med hjem som vi skal træne.
Og vi er godt i gang. Det afløser jo en del godbidder, så Sandy er med på ideen..;o))  
 En dejlig gåtur med begge hunde til en lille ny skov i Kirke Såby. Soffy har fået lov at komme med på "langtur". Hun er normalt ikke med på de lange ture, pga. af hendes gigt i poten.
 Her ligger Soffy og nyder en tyggepind i haven. Hun har det pragtfuld på sine mofinpiller og hun leger og leger med Sandy, så det næsten er Sandy der siger stop. Soffy er SÅ glad og hun vil gerne arbejde og tilbyder en hel masse. Hun er kælen og snakkende og man kan næsten ikke se at hun har det dårligt i poten. Det værste er dog at hun snakker alt for meget på vores gåture. Hun kommentere ALT. Og det er jeg rigtig godt træt af, men jeg har opgivet at rette på hende - desværre.
Et billede af Sable Sidney som nu har kvalificeret sig til SM i 2015. Tillykke til Sidney og Emelie.
Billed af Specialy Stacy i action..;o))

Ingen kommentarer: