mandag den 29. september 2014

DKK Ribe

Campingvognen blev pakket og afsted over Fyn til Ribe Hundevenner. Turen tog dog lidt længere tid end planlagt, men vi havde alligevel fået en god ide, da vi havde hørt i radioen og læst på FB, at der var monster kø på Fyn.. .så vi kørte af motorvejen og kørte på landevejen. Det var nu meget hyggeligt og vi kørte hele tiden. Vi nåede at komme på plads inden det blev alt for mørkt, og jeg fik endda også sat stævnetelt op. Det er vist meget godt, at man næsten kan det i mørke..;o))  
 Dette var årets sidste DKK stævne og årets sidste udendørs stævne. Og jeg havde meldt Sandy til klasse løbene og så skulle vi også løbe hold.
 I begge AG3 løb bliver vi desværre disket. I det første lander Sandy grimt midt i et spring, og så vælger hun at løbe i det forkerte tunnelhul... I det andet river hun første pind, springer feltet på bom og så roder hun lidt rundt med et A og en tunnel.. det var bestemt ikke et godt løb.
 Springløbet om lørdagen er rigtigt fint og hun kommer fejlfri i mål og bliver nr. 5. Dejligt med et godt løb..;o)) Næste SP3 er om søndagen... næsten fejlfri, hun river en pind, et ellers godt løb.
Vores hold havde 3 disk ud af 4. Så jeg sagde til mine hold kammerater, at jeg ikke ville løbe søndag. Og vi kørte så tidligt afsted og det var rart at være hjemme til spisetid.
Ja, det er lidt vemodigt når sidste stævne er overstået. Man vil rigtig gerne mere, men glæder sig også og har brug for en pause. Selvfølgelig skal der trænes lidt henover efteråret/vinteren.
Der er lige et stævne i Sverige som vi drager til i november, så helt på pause er Sandy ikke endnu. Det bliver spændende at prøve det også. Det er nord for Gøteborg.
Tina Hindsgavl har taget disse skønne billeder af Sandy.. TAK TINA
Der skal også lige lyde en tak til Tina og Hans, som kom og besøgte hos på pladsen - det var hyggeligt I kiggede forbi. Og Tak for aftensmad til Lillian og Danni - super hyggeligt som altid ..;o)) 

Ingen kommentarer: