tirsdag den 18. september 2012

Fra 0 til 29 point på en weekend i Vejen

Fredag eftermiddag var det på med campingvognen og afsted til Vejen. Vi havde håbet på, at komme afsted noget før, men det var ikke muligt. Måske meget godt alligevel, for dem som kom afsted et par timer før os, sad i kø på Fyn.. der var sket en ulykke som mindst kostede en time. Da vi kom i nærheden af ulykkestedet, var køen så småt ved at løsne sig, så vi kunne køre lige så stille igennem. Vel ankommet til Ribehøj Camping, hvor der var 23 hundefolk, som skulle spise sammen i fællesstuen. Dejlig mad og hygge inden vi alle gik til køjs.
Lørdagen morgen åbnede Soffy som nr.1 ballet til at løbe AGÅ søndag. Mit mål for denne weekend var, at hun skulle tage ALLE sine felter, uanset point til årets hund, som vi iøvrigt ikke havde nogen af overhovedet. Fordi det første stævne i Roskilde blev Soffy jo skadet efter første løb og fik så derfor ikke løbet nogle åbne klasser. Surt, og stævnet i Albertslund fik hun heller ingen point, for der valgte Soffy at springe felterne. Så vi tog med nul point til denne weekend.
Løbet gik fint.. ikke så hurtigt, da jeg focuserede på felterne, og Soffy havde dem alle, så kommer i fejlfri i mål og bliver nr. 6 (film) det gav så 5 point til årets hund. Man skal have mindst 10 point før man kan løbe finalen.

Så blev det AGÅ lørdag og igen var Soffy en stjerne og en del hurtigere og bliver nr. 2.. og igen havde Soffy felter som gode... desværre ingen film.
Nu fik vi så 12 point. Og så var vi nu med i finalen med 17 point. Filnalen skulle løbes om søndagen.
I AG3 bliver vi disket.. Soffy går meget langt... for langt mod første spring.. Jeg beder hende dog om at blive, men hun begynder at løbe og jeg får hende stoppet, men hun når at passere vægringslinen og da jeg sætter hende tilbage bliver vi disket.. Bandit... Det blev så et træningsløb og igen havde hun alle sine felter..;o))
Dagens sidste løb var SPÅ, fin bane og Soffy løber sig ind på en 4.plads.. Så fik vi også point til årets All-round hund..;o)) (film)
Resultatet af dagens to åbne klasser sammenlagt blev at Soffy blev nr. 2..;o))

Vi kunne så tage godt tilfredse tilbage til campingpladsen, hvor vi (23 hundefolk) havde bestilt bord på Ribehøj Restaurant til en super dejlig goumet middag... nøøjjj hvor smagte det dejligt. Håber vi kommer igen til næste år..;o))
Søndag bød på SPÅ som første løb, Soffy kommer i mål med 0 fejl og bliver nr. 4. Det gav så også point til årets All-round.. ;o))) Spændende hvad det endelige resultat vil give af placering.

SP3 banen var en rigtig god og spændende bane, og vi kommer i mål og bliver nr. 3..;o)) (film)

Stævnets sidste løb var så finalen.. jeg kunne lige nå at løbe den, inden vi skulle retur til Sjælland. Vi skulle starte som nr. 2.. det var en del som ikke var tilmeldt stævnet, som egentlig havde kvalificeret sig til finalen.
Men vi suser derud af og kommer fejlfri i mål med alle felter i hus..;o)) og Soffy fører klassen indtil sidste hund skal løbe. Dweet er Soffy´s holdkammerat til VM ..;o)) og Dweet vinder finaleløbet. Soffy bliver nr. 2 og får 12 point som gør at vi ender med 29 point som giver os en samlet 5. plads til Årets Agility Hund 2012
Finale nr. 2
Og hun bliver nr. 7 til Årets All-round Hund 2012...;o))

Bedst ud af de fire åbneklasser i weekenden bliver Soffy nr. 2.. jeg er SÅ glad og tilfreds med Soffy efter weekendens løb. Hun har virkelig gjort det godt. 6 fejlfrie løb ud af 7 mulige, kan man vist ikke klage over.
Dejligt at slutte årets sidste udendørs agilitystævne på den måde... nu mangler vi bare to uger, så drager vi afsted til VM i Tjekkiet..;o))

Desværre må vi køre afsted og jeg får ikke mine præmier og medaljer.. men jeg ved at de er kommet godt hjem til Sjælland, så der kommer billede af Soffy og præmier senere..;o))