søndag den 25. marts 2012

Sandy 16 uger

Sandy 9 uger

Synes lige I skal se forskellen fra Sandy var 9 uger til nu 16 uger... hun er vokset godt i kurven, men er stadig en skøn "lille" hundehvalp.

Her er hun til hundetræning i HHV... Hun elsker at lege og løbe med de andre hvalpe... de andre nåede bare ikke med på billedet..;o)) Luna, Berta og Bella er ynglingsvenner. Sandy er super dejlig at arbejde med, hun er virkelig på, når vi træner ...men ind imellem skal hun lige afsted og hilse på de andre hvalpe. Vi har lavet/prøvet mange ting til hvalpetræning. Indkald, stillingsskift, spor, feltsøg, tandvisning, tunnel og en masse andet jeg ikke kan huske.

Herhjemme er hun også god til "vores" øvelser... hun kan nu elefanten.. skal nok blive filmet og lagt på bloggen, sik-sak mellem benene og hun er også blevet god til at rulle, jeg skal dog lige hjælpe lidt med det sidste..;o))


Og her ligger hun noget så fint... Smiling Sandy.

Soffy og Sandy leger stadig noget så godt, det er så skønt at se på. Vores fælles gåture bliver bedre og bedre.. og piratfisken opfører sig bedre og pænere..;o)) Men vi fortsætter lidt endnu med hver sin gåtur.. så det er tit at jeg er på gaden i to timer om eftermiddagen, så det er SKØNT at det er blevet forår..;o))

Ingen kommentarer: