fredag den 30. marts 2012

Rally Champion

Et af vores målsætninger for 2012 blev opfyldt i går..;o)) Soffy fik sit sidste Cert og blev Rally Champion. Vi var jo oppe i ekspertklassen en del gange sidste år men fik ingen cert.... der var hele tiden lige noget som ikke gik at vi fik point nok. Dog sluttede årets sidste Rally stævne med et brag hvor Soffy opnåede 100 point og vandt klassen, og hun fik sit andet cert. Og så gik Soffy på barsel. Altså så skulle dette herrens år så udløse ønsket om en ny titel.
Og det blev så i går, hvor vi tog til Greve. Prøven skulle foregå indendøres i en hal og det var vi rigtig glade for, for det blæste helt vildt. Soffy skulle ind som nr. 17 ud af 18, og det var en sjov, spændende og udfordende bane med masser af kegler som man kunne forsvinde væk i (som det plejer at være, når Johanna er dommer) så det var med at holde tungen lige i munden.
Endelig blev det vores tur... kunne godt mærke at sommerfuglene i maven kom lige så stille, de har jo ikke være fremme siden oktober i 2011, så de skulle lige støves af...;o)) Men Soffy var jo en stjerne og gik noget så fint og fik 99 point og vandt klassen. Nr. to havde også 99 point men Soffy havde den bedste tid. Soffy fine gennemløb incl. dækøvelsen. Tak til Mette fordi du filmene mig. Det skal nok blive din tur en dag, så filmer jeg dig..;o))

Ingen kommentarer: