onsdag den 18. januar 2012

Hvalpene på arbejde og til hest

Efter jeg havde fri fra arbejde i dag, kørte jeg hjem og hentede hvalpene og retur til arbejdet i Roskilde igen. Jeg har rigtig mange kollegaere som rigtig meget gerne vil hilse på hvalpene, og det kunne de så i dag ..;o)) Kører turen til Roskilde var bestemt ikke stille. Jeg skal love for, at Snip gjorde sig bemærket med sit hyleri. Han kunne bare ikke lide at køre bil, men mon ikke han når at vænne sig til det, inden han skal til Sverige. Det var en meget stor oplevelser for hvalpene at hilse på alle de mennesker og de piskede rundt på vores flotte gulv som vi har på politigården. Pludselig blev Snip træt og så tog han til drømmeland. Sandy og Spot holdte lidt længere. Der var total ro i bilen på vej hjem...;o)) Hvalpene skal på arbejde igen i næste uge.



Efter de havde sovet kom de så i haven.. og her klatre de på balancen, den får de jo helt sikkert mere bekendtskab med i løbet af deres liv.
Sandy på balancen



Her bliver der lige kæmpet om en stakkels vaskeklud.. mon den holder..;o))



Kristine går til ridning om onsdagen og her i eftermiddag, var hvalpene med på rideskolen. Her hilser Spot på en stor hest.



Her er det vist Indy som hilser på Sandy



Og Timon synes Snip er spændende



Vi gik ind i ridehuset og de synes det var spændende at snuse til bunden i ridehuset. Her sidder Sandy og kigger på de store heste... de var total seje de små hunde..;o))



Her sover Snip en velfortjent lur i sin fars favn..;o))

Ingen kommentarer: