søndag den 14. august 2011

Soffy 2 x LANDSMESTER


Både torsdag og fredag var der en masse arbejde der skulle gøres klar i klubben. Hvalsø skulle nemlig stå for Landsmesterskabet i DGI-regi. Der var tilmeldt en masse hold fra mange forskellige klubber både på Sjælland og Jylland. Man kunne også løbe om den individuelle Landsmester titel i hvert løb.
På nabobanen blev der dystet om Rally Landsmester titlen, så der var nok at kæmpe for..;o))
Vi lagde ud med Agility lørdag formiddag. Soffy er en stjerne og kommer fejlfri i mål.. hun havde de flotteste felter..;o))
Og Soffy opnår titlen Landsmester for små hunde i Agility.. (film)
http://www.youtube.com/watch?v=e1_O1sHk4ug
Vores hold klarede det ikke så godt i agility - Vi havde ikke så mange point, men det rakte til en 7.plads.
Der blev også løbet en Fun-klasse om eftermiddagen og der skulle man gætte sin tid. Jeg havde gættet på 30 sek. men Soffy løber ud af 2.sidste port i slalommen, så vi bliver disket. Om eftermiddagen skulle jeg op i Rally-ekspert klassen og jeg tror ikke at Soffy nogensinde har gået så flot som hun gik .. desværre glemmer jeg at lave en markering ved en ståøvelse og vi mister 3 point..øv... vi havde ellers den hurtigeste tid.
Lørdag aften var der fælles spisning og hygge i klubben og der blev selvfølgelig sunget Himmelhunden..;o))
Søndag skulle vi så løbe springløbet.. Soffy var hurtig og gjorde som jeg sagde hun skulle og vi kom fejlfri i mål..;o)) Soffy har den hurtigste tid og vinder også titlen som Landsmester for små hunde i Spring ...dygtig lille hund (film)
http://www.youtube.com/watch?v=w-H2GEavHBs

Mon vi havde mere held med holdet denne dag.. Minsandten om ikke holdet blev guldvinder og hermed blev Landsmester i Spring for Hold.. Stort tillykke til HHV Å.
Kristine havde fornøjelsen af at løbe med Kida, da Inge var i Finland til NM med Stine og de andre fra landsholdet.
Kristine og Kida gjorde det super godt. Og havde mange fine og fejlfrie løb. Blandt andet det super gode løb i spring om søndagen (film)

http://www.youtube.com/watch?v=-iOvTQ2XHrQ




En super hyggelig weekend igen med dejlige hundemennesker og god stemning...;o))





Ingen kommentarer: