mandag den 23. august 2010

Landskamp mod Sverige

Et kampråb inden løbene.

Lørdag morgen kørte vi til DHS.. der skulle være landskamp - det danske landshold mod det svenske landshold. Det var en svensker mod en dansker og det bedste resultat gav et point.

Danskerne lagde ud i agility og det gik ikke så godt i starten.. de store danske hunde fik reddet den hjem, så det stod 8-8 da vi var færdige med agility. I spring startede svenskerne og det gik ikke så godt for de danske mellem hundene... de små danskere fik rettet godt op på det.. så da det sidste par skulle på banen.. stod det 16-15 til Danmark. Så da svenskeren gik på banen kunne hun enten udligne eller Peter kunne få point, så Danmark vandt... og svenskeren fik mange fejl, men Peter var dygtigere... så DANMARK VANDT 17-15 over Sverige.. totalt spændene kamp....;o)))
De stolte vindere...;o))

Soffy AG løb til kampen(film)... en dum udgang af tunnel, så hun får taget et spring bagfra og så bliver man jo disket.. og min svenske makker (som er regerende svensk mester) kom fejlfrit igennem, så han fik pointet.
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DTiKN511P6yA&h=165c4

I Spring løbet gik det så ikke for min makker.. denne gang bliver han disket og Soffy og jeg er fejlfrie..;o)) (film)
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D86IYdMxoHEA&h=165c4

Efter kampen var der almindelig stævne. Soffy er super god og kommer fejlfri igennem AGÅ og vi vinder sørme også klassen... Rigtig god fornemmelse.
I AG3 kommer vi også godt igennem banen og denne gang vinder vi også klassen... endnu bedre fornemmelse.. super dyglig lille hund.
I SP3 var vi også fejlfrie.. dog bliver vi slået af tre svenskere...men et super godt løb.
En rigtig god dag i DHS.

Ingen kommentarer: