tirsdag den 18. august 2009

Soffy´s Agility løb - Champion




Lørdag tog jeg til Hillerød i regnvejr...øv. Det var det store DKK stævne, med rally, lydighed, agility og udstilling. Vi lagde ud med SPÅ og var fejlfrie, rigtig god start og blev nr. 4. Regnen fortsatte og vi skulle ind og løb AGÅ, måske lidt point til årets agility hund, men nej...Soffy gled af opgangsfeltet på bommen, så vi fik fejl. Tog derfor vippen om, da hun var "lidt" for hurtig af. Så kom dagens vigtigste løb...AG kl. 3(film)....mon vi skulle have vores sidste cert....jo, det skulle vi, det rigtig godt løb med gode felter og hun var bare på...;o))) Så nu er Soffy også Agility Champion. Jeg er så stolt af Soffy. Det har været et lille mål i år, at hun skulle blive champion i både agility og spring, men fra ønske til virkelighed...havde ikke troet at det var gået så strækt...;o)))


Søndag var det heldigvis tørvejr hele dagen. AGÅ blev en disk, da hun ikke blev på felterne, så jeg tog dem om....øv...endnu et agå løb som ikke blev til noget. SPÅ (film) gik rigtig fint, et fejlfrit løb og blev nr. 5..;o))).





Dagen sidste løb var SP kl. 3 og der var vi også fejlfri og blev nr. 3. Hvis ikke vi havde fået vores cert. i Albertslund, så var Soffy sørme blevet champion i spring i Hillerød. Så det var lidt fedt, at kunne sige, at certet skulle gå videre til nr. 4...;o))) som var Timon og Lillian, og så blev de spring champion....STORT tillykke til Timon og Lillian.


Et godt stævne med gode baner....og 5 fejlfrie løb ud af 8...;o)) Soffy løb også fejlfri i springløbet til holdet. Men ellers så går det ikke så godt med vores hold...

Ingen kommentarer: