lørdag den 8. august 2009

DANSK SPRING CHAMPION



I dag tog vi til Albertslund og skulle løbe 2x2 klasse løb.

Vi lagde ud med agility kl. 3 og det gik godt og hurtigt, trods en kolbøtte efter vippen og en stor bue ved slalom, så var det Soffy som fik certet...;o)) ,, nu har Soffy to agility certer.

Vi skulle så løbe spring kl. 3 og der var jeg ikke nok med, så Soffy tog et spring fra den forkerte side og så var vi disket. Så blev det agility kl. 3 igen...Soffy var super hurtig og god men desværre fik vi fejl på Aét...hun sprang feltet på nedgangen...tror vi seriøst skal have gjort noget ved det....det sker jo aldrig til træning... øv . Sidste løb i spring kl. 3....mon vi skulle have vores sidste cert... jo minsandten det skulle vi..;o)) Et super godt og hurtigt løb...HURRA, Soffy er blevet spring champion...og så har vi jo et hvilende hoppcert fra Sverige, så når hun ville blive dansk spring champion bliver også svensk spring champion, så nu har Soffy to titler...;o)))...jeg er meget stolt af Soffy.

Hun var faktisk også rigtig god til sine starter i dag, der var lige to gange, jeg skulle rette hende, men så gik det også afsted. Filmen af mit spring løb kommer på i morgen...;o)))

2 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

Tillykke med titlerne :-)
Hun er en sej lille hund.

sofia sagde ...

GRATTIS! så roligt att ni tagit sista hoppcertet nu :)