tirsdag den 16. juni 2009

DKK - Vejen




Fredag kørte vi afsted til Vejen, i et forfærdeligt regn- og blæsevejr. Vi troede aldrig at vi kom over broen....men heldigvis, da vi var et godt stykke hen over Fyn holdte det op med at regne ;o)) Lørdag morgen vågnede vi til dejlig solskin og vi startede med Spring åben... et godt løb med fin fart og god kontakt, og vi blev nr. 5. Så blev det Ag åben og endnu et fejlfrit løb, med gode felter og Soffy var god til sine indgange til slalom... endnu en 5. plads... vi blev sammenlagt nr. 4 på denne dag..;o))



Dagen sluttede med AG kl. 3... og Soffy fik sit første AG-CERT....;o)))...jubiiii.så mangler vi "kun" 2....Desværre ingen film af dette løb. Så denne dag endte med 3 fejlfrie løb, det var en rigtig rar fornemmelse...;o)))



Søndag åbende med AGÅ og vi blev desværre disket. I denne weekend havde Soffy og jeg desværre igen problemer med hvem der bestemmer om hvornår der må startes... og derfor blev vi disket i dette løb, da jeg satte hende tilbage...og hun havde nået at tage første spring. Et ellers rigtig godt løb, hun sprang godt nok feltet på bommen, men alt andet var fint.


SPÅ var en rigtig svær bane og jeg fik stillet mig forkert og fik ikke skubbet hende nok ud, så hun tog springet forkert...disk igen..øv...men ellers mange rigtige gode momenter i begge de åbne klasser. Så kom vi til SP kl. 3...og så er det jo lige at vi manglede et cert, til at blive champ....Soffy var fejlfri, så der var håb forude...men Olsen var (desværre) hurtigere, så han tog certet...øv..men tillykke alligevel..;o)) godt gået


Jeg er meget tilfreds med Soffy, jeg synes hun har gjort det rigtig godt.....Det var VM-dommerne som dømte og havde tegnet klasse 3 banerne, så det var jo lidt fedt, at vi kunne løbe disse svære baner og samtig blive nr. 3 i ag og nr. 5 i sp...;o))) Vi skal så lige have trænet igen på tyvstart og træne feltet på nedgangen af bommen..så skulle vi være klar igen til Hillerød.

1 kommentar:

Ida sagde ...

Tillykke med cert! I er helt sikkert champs i begge för sommeren er slut... ;)