fredag den 9. maj 2008

Historie om Soffy


SweetSoffy som hun hedder, er min anden sheltie. Jeg beholdte en hvalp fra Wendy´s første kuld. Soffy har et fantastisk sind og et utroligt gåpå mod. Hendes selvtillid er i top, og verden er til for Soffy. Jeg kan virkelig mærke forskel på Soffy og Wendy som er en kennelhund. Det er utroligt så vigtigt det er at præge hvalpene i den rigtige alder og på den rigtige måde.
Soffy har et gear og et drive som er utroligt højt. Jeg må sige, at min tålmodighed og tolerance har været sat på hård prøve. Det blev på en hel anden måde jeg måtte træne Soffy op, end da jeg startede med Wendy. Men bestemt så elsker jeg min lille sheltie meget højt, hun kommer tættere og tættere på mit hjerte...;o))



Soffy elsker at arbejde og er også god til at samarbejde, trods hendes høje stress niveau. Soffy elsker når jeg finder godbidder og bideknuden frem, så ved hun, at nu skal der arbejdes. Man er aldrig i tvivl når Soffy arbejder, for det kan høres...hun larmer en del..;o))

Vi har mest gjort det i agility, men snuser også lidt til Rally O. Da Soffy kører højt, kan det være svært at lave lydighed uden for mange spjæt og lyde, så derfor er Rally noget for os..;o)) Vi har da også været til vores første stævne, og vi skal have mere.

Soffy har været ude og løbe til fire officielle stævner i år allerede, og jeg er super tilfreds med min lille stressbombe. Når hun får noget mere stævneerfaring og modenhed i sit lille hoved, skal det nok blive rigtig godt. Hun har indtil nu lavet 4 fejlfrie løb. 1. pind i AG kl. 1. 2 pinde til DM i spring og 1 løb i AGÅ og blev nr. 2, så der har hun fået point til årets AG hund....;o)) Soffy skal ud til mange stævner i år, og jeg glæder mig rigtig meget.




Soffy og Wendy har det dejligt sammen. Det er utroligt, så godt de kan lege sammen. Man kan næsten ikke forestille sig, at de ikke er to. Soffy kan dog ikke lige i øjeblikket forstå, at Wendy ikke er med på at lege, men det er jo fordi hun har hvalpe. Jeg synes at de passer rigtig godt sammen, da de ligner hinanden meget...;o))

1 kommentar:

Tina Mette Jørgensen sagde ...

Hej Hanne

Dejligt at kunne følge lidt med i jeres hverdag med hunde, hvalpe osv ;-)

Jeg må sige at jeg synes Soffy er en super lækker hund... hende kan du godt være stolt af at have opdrættet!
Hun har et super potientiale på agilitybanen, og så synes jeg hun er rigtig pæn... hun ser lige så sød ud, som hun løber hurtigt ;-D

Alt mulig held og lykke med hende.. det bliver spændende at følge jer... og har du ikke "tid" til hende... ja så kender jeg godt een der gerne vil have fingre i den hund... hi hi hi :-D

De bedste hilsner fra Tina