onsdag den 2. december 2015

Klubprøver i HHV

Simmy har været til hvalpeprøve og Sandy har været til LP2 og agilityklubprøver i HHV i november.
Desværre kom der en masse sne som gjorde, at vi ikke kunne mødes i klubben til den dag hvor der skulle være præmieoverrækkelse.
Men vi har nu fået resultaterne alligevel og må vente med at få de fine præmier.
For det blev faktisk til lidt præmier til både Simmy og Sandy.
Simmy får et lille træktorv som beløning for at møde til træning. Der var ikke en rigtig prøve, men vi gennemgik alt det vi havde lært i løbet af sæsonen.
Sandy var oppe i LP2, og jeg må indrømme at efter vores nedtur til den officiellte LP prøve i Hvalsø, hvor vi var 6 point fra det røde bånd, så havde jeg i den grad ikke lyst til at træne op mod prøven i HHV. Det gik nu heller ikke så galt selvom vi ikke havde trænet... men denne gang var vi 8 point fra det røde bånd og fik så 172 point i alt. Sandy lavede en knaldapport, som hun så aldrig har gjort før. Måske hun synes der gik for lang tid til hun fik lov at hente den. Så der mistede vi så 30 point. Vi mister også lidt her og der, men alt i alt en god prøve med gode øvelser.
 
I agilityløbet får Sandy desværre 5 fejl, da hun lige glemte at man skal røre ved feltet på A. Men vi havde den bedste tid.. Så der bliver vi nr. 2. I springløbet bliver vi disket, da jeg kommer bagud og hun kommer bag om et spring. Men en dag med godt vejr, trods november..;o))
Vi må ses hvad vi så skal lave til foråret om der kan blive plads til både LP og AG

Ingen kommentarer: